Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Jauns Ginesa rekords – trīs norvēģi diennakts laikā apceļo 19 valstis

Trīs norvēģi uzstādījuši jaunu Ginesa rekordu, diennakts laikā apceļojot 19 valstis un iepriekšējo rekordu pārspējot par divām valstīm, vēsta The Local.Trīs vīrieši – 39 gadus vecais Gunnars Gārfors, 42 gadus vecais Tajangs Paks un 38 gadus vecais Eivins Jūpviks savu ceļojumu sāka naktī no sestdienas uz svētdienu uz Grieķijas un Bulgārijas robežas.

Rekordisti 24 stundu laikā paguva būt Maķedonijā, Kosovā, Serbijā, Horvātijā, Bosnijā, Slovēnijā, Austrijā, Ungārijā, Slovākijā, Čehijā, Vācijā, Nīderlandē, Beļģijā, Luksemburgā, Francijā, Šveicē, un ceļojumu noslēdza Lihtenšteinā.Garfors, kurš ir profesionāls gids, to raksturoja kā "fantastisku ceļojumu", norādot – visa trijotne ir ļoti apmierināta ar sasniegto rekordu, kaut nogurums ir pamatīgs, jo nomodā pavadītas 48 stundas.Intensīvā "Eiropas tūre" gan nebija bez saviem sarežģījumiem – uz Grieķijas un Bulgārijas robežas pašā sākumā izcēlās domstarpības ar robežsargiem, kuriem nepatika, ka viņi tiek iemūžināti fotoattēlos, taču galu galā incidents beidzās bez papildu sarežģījumiem.Katram bija savi pienākumi – Eivins Jūpviks bija šoferis, bet Tajangs Paks gādāja par pārtiku. Ceļotāji apstājās tikai tad, kad bija nepieciešams uzpildīt degvielu.Jaunie Ginesa rekorda īpašnieki Norvēģijā atgriezās pirmdien.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ko atvest ciemkukulī no Umbrijas

Umbrijas auglīgie ozolkoku meži, kristāldzidrie strauti un auglīgā zeme dāvā daudzas delikateses. Tāpēc tikpat daudz gardumu, ko nobaudīt uz vietas, no Umbrijas var atvest arī mājās.

Vides Diena

Vairāk Vides Diena


Tūrisms

Vairāk Tūrisms


Ceļošana

Vairāk Ceļošana


Dabas Diena

Vairāk Dabas Diena