Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Burovs: GKR nepieciešamas pārmaiņas un skaidrība par ideoloģiju

Partijai Gods kalpot Rīgai (GKR) nepieciešamas strukturālas pārmaiņas un skaidrība par to, kāda ir partijas ideoloģija, šodien partijas kongresā teica tās valdes loceklis Oļegs Burovs.

Viņš uzsvēra, ka izšķiršanās par ideoloģiju ir ļoti svarīga. Ir jāsaprot, kas ir GKR - vai tā ir tendēta uz reformām, vai tā ir konservatīvs spēks. Tāpat esot jāsaprot, vai partijas vēlētāju bāze ir seniori, vai jauni cilvēki.

Burovs īpašu sadaļu savā uzrunā veltīja krievvalodīgajiem vēlētājiem, norādot, ka krieviski runājošie šajās vēlēšanās ir palikuši mājās un nav piedalījušies. Tādēļ partijas vadībai ir jāpievērš īpaša uzmanība tam, kā piesaistīt šos vēlētājus.

Viņaprāt, lielāka uzmanība jāvelta arī cilvēkiem apkaimēs un tie ir aktīvāk jāuzrunā.

Politiķis atzina, ka pašlaik, Covid-19 laikā, nav iespējams rīkot tikšanās ar vēlētājiem, taču ir iespējams rīkot tiešsaistes konferences sociālajos tīklos. Kā piemēru viņš minēja daudzos partijas biedrus, kuri pārstāv izglītības iestādes. Skolu direktori varētu tiešsaistes pasākumos runāt par to, kā skolas cīnās pret Covid-19 izplatību un organizē savu darbu.

Viņš uzsvēra, ka aktīva darbošanās un vēlētāju uzrunāšana ir ļoti svarīga, lai nākamā gada vasaras beigās vai rudens sākumā partija varētu pieņemt lēmumu par piedalīšanos Saeimas vēlēšanās.

Šodien Rīgā, Mazajā ģildē notiek partijas Gods kalpot Rīgai (GKR) kongress, kurā par tās priekšsēdētāju atkārtoti tika ievēlēts Eiropas parlamenta deputāts Andris Ameriks.

Partija Gods kalpot Rīgai tika izveidota 2012.gada martā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Cik valodās jūs lasāt ziņas?

Diskusijas par sabiedriskajiem medijiem krievu valodā liek aizdomāties, kādās valodās mūsu sabiedrība prot lasīt, skatīties un klausīties ziņas dažādās platformās. (Par izklaides žanru šoreiz na...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē