Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija

Burovs: Koncertzāles būves vieta plašāk jāizvērtē

Mums Rīgā šobrīd maz labas jaunas arhitektūras, ko rādīt cilvēkiem, kas atbrauc. Varam rādīt tikai savu izcilo jūgendstilu un koka apbūvi. Ja būvē koncertzāli, izcilai jābūt ne tikai tās akustikai, bet arī arhitektūrai, – intervijā Romānam Meļņikam pauž bijušais Rīgas domes priekšsēdētājs Oļegs Burovs (Gods kalpot Rīgai).

Top komentāri

rekur
r
Viss jau ir gadiem pētīts, sūkāts un spriests. Koncertzāli ne uz viena brīva zemes gabala būvēt nedrīkst. Tad būs pārāk viegli saskaitīt iztērēto naudu. Bet, ja kaut kas, super- sarežģīts, ar visādām neparedzētām ķibelēm, kā Rīgas Jaunā teātra ēka, tad tieši tas, kas vajadzīgs. Neviens velns , to iztērēto naudu saskaitīt nevarēs. Kā ar Dienvidu tiltu. Un viss OK.
trusis nejaukais
t
ja tik ljoti gribas nojaukt komunisma simbolus tad luuk uzvaras parkaa var izpausties ar veerienu un arii koncertzaalei vietas pietiek.
Espaliekusavāvietā
E
Nav saprotami izmisīgie centieni sablīvēt jau tā lielajā blīvumā vēl lielāku blīvumu. To varētu vēl saprast, ja visa tauta pārvietotos kājām... brīvi un pastalās... .
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Politiskās intrigas

Tikai ar vienas dienas starpniecību varējām vērot divus savstarpēji nesaistītus un reizē saistītus piemērus, kā politiķi ļoti līdzīgas situācijas mēģina izdekorēt sev vēlamā izskatā.

Debates par pragmatismu

Republikāņu kontrolētā ASV Kongresa Pārstāvju palāta pēc gandrīz pusgadu ilgas vilcināšanās acīmredzami iekšpolitisku iemeslu dēļ, saistītu ar gaidāmajām ASV prezidenta un Kongresa vēlēšanām, 20. aprī...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē