Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

ISW: Krievija pārvieto Melnās jūras flotes kuģus no Krimas uz Novorosijsku

Vismaz desmit Melnās jūras flotes kuģi no īslaicīgi okupētās Krimas pārcelti uz Novorosijsku Krievijas Krasnodaras reģionā, vēsta ASV Kara pētniecības institūta (ISW) analītiķi.

Institūta analītiķu vērtējumā, Krievijas spēki tā cenšas pasargāt kuģus no turpmākiem Ukrainas triecieniem pret Krievijas objektiem okupētajā Krimā.

1. un 3.oktobra satelīta attēlos redzams, ka Krievijas spēki no Sevastopoles uz Novorosijsku pārvieto vismaz desmit kuģus: fregates "Admiral Makarov" un "Admiral Essen", trīs dīzeļzemūdenes, piecus desanta kuģus un vairākus nelielus raķešu kuģus.

2.oktobra satelīta attēli liecina, ka Sevastopolē joprojām atrodas četri Krievijas desanta kuģi un viena "Kilo" klases zemūdene. Turklāt tiek ziņots, ka Feodosijas ostā pirmo reizi ieradies 22160.projekta patruļkuģis. Analītiķi uzskata, ka Krievijas spēki pārvieto kuģus dziļāk Krievijas aizmugurē.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūsu valoda un tās prestižs

Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijā nesen tika spriests par atteikšanos no krievu valodas kā otrās svešvalodas vidusskolās, un kārtējo reizi atklājās, ka valodu tēma tiek uztverta ...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē