Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +10 °C
Apmācies
Piektdiena, 29. marts
Agija, Aldonis

Latvijā

Šī valdība drīz kritīs © DIENA

Valsts prezidenta vēlēšanu dienā ar vienu no partijas Progresīvie līderiem Mārtiņu Kossoviču par iespējamo jaunās valdības koalīcijas sastāvu un šodienas balsojuma ietekmi uz esošo valdību iztaujā Agnese Margēviča.

Jārestartē valdība, neizjaucot esošo koalīciju © DIENA

Par to, vai JV un AS tikai blefo, ka būtu gatavi veidot jaunas koalīcijas, par premjera partijas iespējamo vēlmi caur prezidenta vēlēšanu satricinājumu restartēt valdību un par to, kāda loma un kāpēc tajā varētu būt iedalīta Edgaram Rinkēvičam, intervijā Agnesei Margēvičai analizē eiroparlamentārietis, NA politiķis Roberts Zīle.

Paspēt, pirms ūdens sāk smelties mutē © DIENA

Par dzīvokļu īpašnieku izpratnes veidošanu par viņu atbildību māju pārvaldīšanā un uzturēšanā, kā arī par valsts un pašvaldību milzīgo lomu šajā jomā Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas dzīvokļu īpašnieku biedrību asociācijas Mājoklis valdes priekšsēdētāju Daci Vārnu.

Skolu darba kvalitāte jāvērtē pēc plašākiem kritērijiem © DIENA

Par to, ka pedagogiem vēl ir šaubas par streika prasību pilnīgu izpildi, par skolotāju deficīta iemesliem, kā arī par izglītības kvalitātes vērtēšanas kritērijiem Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrības (LIZDA) vadītāju Ingu Vanagu.

Rajevs: visi dienesti darbosies pastiprinātā režīmā © DIENA

Par gatavību 9. maija iespējamām provokācijām, problēmām Valsts policijas darbā un izaicinājumiem Ukrainai Bahmutā un drīzajā, ilgi gaidītajā pretuzbrukumā krievu iebrucējiem intervijā Agnesei Margēvičai stāsta Iekšlietu ministrijas parlamentārais sekretārs, militārais analītiķis Igors Rajevs.

Vakcīna smēķēšanas pandēmijai

Jebkurai pandēmijai nav robežu, kā to pierāda arī mūsu nesenā pieredze ar COVID-19. Arī cilvēku netikumus neapturēsim. Varam ar tiem cīnīties, ierobežot, bet tie kā sērga izplatās pa citiem ceļiem.