Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Kristaps Ceplis: Nu ir podi

Lai arī noslogotākās telpas mājās un dzīvokļos parasti ir dzīvojamās istabas un virtuve, man personiski ārkārtīgi svarīga ir tualetes un vannas istabas funkcionalitāte. Te rodas mūžīgā problēma - ir vēlme, lai būtu skaisti un labi, bet ne dārgi un sarežģīti.

Līdz šim nav man bijusi liela pieredze ar podiem un vannām, tāpēc godīgi atzīšu esmu mazliet apjucis veikalu piedāvājumā, un labprāt saņemtu sakarīgu padomu, kādu podu labāk pirkt. Meklējot tīkamāko risinājumu, ir apskatīti gan specializētie saloni ar ekskluzivitātes piegaršu, gan plašākām tautas masām paredzētie būvniecības preču veikali, tomēr pārliecības par pareizo izvēli vēl nav.

Vai tiešām tas pods pa 200 - 300 latiem ir kaut kā īpaši labāks par tādu, kurš maksā 50 - 60 latus, un izskatās gaužām līdzīgi dārgajam? Par vannām it kā skaidrs - bleķa un akrila uzticību nevieš, savukārt akmens masas vannas sit pa kabatu. Vai šodien var nopirkt veco labo čuguna vannu, kuru no bērnības atceros ar tiem labākajiem vārdiem? Nav jau tā, ka ļoti skops esmu, bet zīmēties arī nav mans mērķis.

Tad nu ar visu iepriekš minēto es vēlos pateikt, ka labprāt sagaidītu jūsu pamatoto viedokli par vannām, izlietnēm, podiem, ūdens krāniem un visu citu, kas vannas istabā un tualetē aktuāls. Varat arī dalīties ar veikalu adresēm. Protams, atceraties, ka es neesmu eksprezidents un krānu pa 500 Ls nepiedāvājiet.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko