Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +1 °C
Daļēji apmācies
Svētdiena, 24. novembris
Velta, Velda

Dienas recepte: Upeņu un olbaltumu deserts

Recepte gardākai ikdienai!

Sastāvdaļas:

  • 150 g saldētu upeņu
  • 150 g cukura
  • 3 ēd. k. upeņu liķiera
  • 1/2 tējk. smalki sarīvēta ingvera
  • 2 olu baltumi, 1 tējk. vaniļas esences

Gatavošana:

1. Ogas sajauc ar pusi cukura, liķieri un ingveru. Katlā karsē, līdz izveidojas pabiezs sīrups, tad lej seklā keramikas kūku formā.
2. Olbaltumus sakuļ mīkstās putās, pamazām pievienojot atlikušo cukuru un vaniļu. Ar putām nosedz ogas.
3. Cep cepeškrāsnī grila režīmā 150˚C aptuveni 8–10 min.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Benediktīns

Turpinot stāstu par saldajiem liķieriem, šoreiz kārta pienākusi benediktīnam – slavenajam franču dzērienam Bénédictine. Šis liķieris tiek ražots kopš 1863. gada un ir slavens ar savu unikālo garšu, k...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko