Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +14 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 25. oktobris
Beāte, Beatrise

Pēdējā filma par Šreku pirmizrādi piedzīvos Tribekas filmu festivālā

Ceturtā un arī pēdējā animācijas filma par zaļo cilvēkēdāju Šreku “Shrek Forever After” 3D formātā pirmizrādi piedzīvos Tribekas filmu festivālā Ņujorkā, raksta BBC. Devītais ikgadējais Tribekas filmu festivāls šogad sāksies 21.aprīlī. To 2001.gadā  izveidoja aktieris Roberts de Niro, lai palīdzētu atgūties Tribekas apkaimei pēc 11.

septembra uzbrukumiem. Kopš 2002.gada tajā demonstrētas vairāk nekā 1100 filmas no vairāk nekā 80 valstīm. Kā portāls Diena.lv jau rakstīja iepriekš, “DreamWorks” atklājuši ceturtās filmas galveno sižeta līniju – Šreks sajūtas pārāk ģimenisks. “Viņš ir pazaudējis savu rēcošo balsi,” atklājis režisors Maiks Mičels. “Agrāk tai vajadzēja likt apkārtējiem iedzīvotājiem skriet prom aiz bailēm. Tagad tie skrien pie viņa, lūdzot parakstīt dakšas un lāpas”.  Tādēļ, lai atgūtu savu briesmoņa – cilvēkēdāja tēlu, Šreks noslēdz līgumu ar pundurīti Rumpelstiltskinu (Rumpelstiltskin). Taču viss nenotiek kā plānots, un Šrekam nākas uzzināt, kāda būtu dzīve Tāltālajā karaļvalstī, ja tāda cilvēkēdāja nekad nebūtu bijis. Ēzelītis kļuvis par nastu nesēju, resns un slinks Runcis Zābakos nomainījis savu zobenu pret rozā loku un pundurītis Rumpelstiltskins valda karalisti… Protams, parādīsies arī vairāki tēli, to skaitā raganas, kuru vienīgā nodarbe ir cilvēkēdāju medības.Pirmā animācijas filma par Šreku uz ekrāniem nonāca 2001.gadā. Kopš tā laika filmu sērijas par zaļo cilvēkēdāju kases ienākumi visā pasaulē sasnieguši vairāk nekā 2 miljardus ASV dolāru.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja