Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

TV3 martā piedāvā divas televīzijas pirmizrādes

14. un 21.marta vakaros pie TV3 skatītājiem nonāks televīzijas pirmizrādes filmām Aizbēgt trīs dienās un Malorija Keina. Nevaldāmā, ziņo TV3 pārstāve Marta Zandersone.

Filma Aizbēgt trīs dienās izmaksājusi aptuveni trīsdesmit miljonus dolāru, tā ASV nopelnījusi vairāk kā divdesmit vienu miljonu lielu peļņu un pirmajā nedēļā ieņēma 5.vietu apmeklētības sarakstā. Filmas režisors un scenārija autors ir divus Oskarus ieguvušais Pols Hegis, kurš kļuvis pasaulslavens ar Džeimsa Bonda filmu scenāriju veidošanu. Viņa rokraksts redzams filmās Mierinājuma kvants un Casino Royale. Filmu Aizbēgt trīs dienās var uzskatīt par izdevušos, pateicoties arī tās aktieriem, jo galvenajā lomā redzams Oskara balvu ieguvušais Rasels Krovs un divām Primetime Emmys balvām nominētā aktrise Elizabete Benksa.

Aizbēgt trīs dienās ir stāsts par ideālu ģimeni, kuras idillē tiek izjaukta mirklī, kad sieva tiek apcietināta par slepkavību. Vīrs zina, ka mīļotā nav nogalinājusi, bet visi pierādījumi liecina pret. Trīs gadus pēc Laras ieslodzīšanas, Džons cenšas saturēt kopā ģimeni. Viņš viens audzina dēlu, strādā par pasniedzēju vietējā universitātē un dara visu iespējamo un arī neiespējamo, lai pierādītu savas sievas nevainību. Kad Laras pēdējā apelācija tiek noraidīta un viņa cenšas izdarīt pašnāvību, Džons nolemj, ka atlicis tikai viens – viņam jāpalīdz sievai izbēgt no cietuma.

Otra TV3 ceturtdienas vakara pirmizrāde ir asa sižeta filma Malorija Keina. Nevaldāmā, kurā apvienojusies ievērojamu aktieru plejāde – Džīna Karano, Maikls Duglass, Antonio Banderass, Evans Makgregors un Čannigs Tatums. Skatītājus varētu pārsteigt spāņu siržu lauzējs A.Banderass, kurš šajā filmā parādās kā noaudzis un sirmojošs vīrs labākajos gados, baltā atpūtas tērpā, ar zelta ķēdi kaklā un resnu cigāru zobos.

Filmas galvenā varone Malorija Keina ir atjautīga un slīpēta slepenā aģente, kuru starptautiskas organizācijas nolīgst sarežģītu un slepenu uzdevumu veikšanai. Lielākoties tās ir lietas, kuras valdības oficiāli nevar akceptēt un labāk izliekas, ka pat nezina, ka kas tāds notiek. Pēc ķīlnieku izglābšanas Barselonā Malorija nekavējoties tiek nosūtīta uz nākamo operāciju Dublinā. Kad kaut kas noiet greizi, Malorija saprot, kādu mērķu labā patiesībā ir strādājusi. Sievieti sāk vajāt tā pati valdība, kuras labā viņa tikko kā veikusi uzdevumus. Viņa saprot, ka sevi paglābt var atklājot valdības sazvērestību sabiedrībai. Tikmēr viņai pa pēdām tiek sūtīti profesionāli slepkavas, bet Malorijai jānonāk atpakaļ Amerikā, jāaizsargā sava ģimene un jāatriebjas tiem, kas viņu nodevuši.

Ceturtdienas vakaru filmu pirmizrādes 14.martā un 21.martā plkst.22 kanālā TV3.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja