Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Sestdiena, 4. maijs
Viola, Vizbulīte, Vijolīte

Kalnciema kvartālā notiks Mākslas medības

Kalnciema kvartālā 3. martā plkst. 12 sadarbībā ar Latvijas Mākslas akadēmiju tiks atklātas ikgadējās Mākslas medības, kas ir jauno mākslinieku darbu izstāde un pārdošana. Mākslas medības ir Kalnciema kvartāla un Latvijas Mākslas akadēmijas sadarbības pasākums, kas ir jauno mākslinieku popularizēšanas platforma un mākslas darbu pieejamības nodrošināšana plašam interesentu lokam.

Mākslas medību atklāšanā Kalnciema kvartāls kopīgi ar Latvijas Mākslas akadēmiju izvēlēsies vienu darbu, kura autoram tiks piešķirta balva. Līdzās tam pasākuma laikā varēs satikt pašus māksliniekus, kā arī saņemt konsultācijas par darbu izvēles jautājumiem.Pirmo Mākslas medību laikā 2011. gada martā apmeklētāju uzmanībai tika piedāvāti aptuveni 300 dažādi darbi, kurus radījuši gan starptautisku atzinību guvuši mākslinieki, gan vēl pavisam nepazīstami vārdi. Mākslas medības guva plašu atsaucību sabiedrībā un, līdzīgi kā Latvijas Mākslas akadēmijas gadatirgū Jarmarka, cilvēki steidzās iegādāties sev tīkamās gleznas, kā arī pirmie uzminēt, kuri autori būtu labs ieguldījums nākotnē. Darbu kolekcija būs pieejama laikā no 3. līdz 31. martam. Tā regulāri tiks papildināta ar jauniem darbiem. Mākslas medības būs atvērtas Kalnciema kvartāla tirdziņos, Vīnu veikala zālē un Izstāžu mājā.Kalnciema kvartāls ir Rīgas pilsētas daļa Kalnciema un Melnsila ielu krustojumā – viens no Rīgas koka arhitektūras trim vaļiem, vārti no lidostas uz Rīgu. Ar regulārajiem un atraktīvajiem tirdziņiem, mūzikas pasākumiem un vīnu veikalu kvartāls pulcina gan lielus, gan mazus jau vairāku gadu garumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Siguldā notiks pirmie Gaujas plostnieku svētki

Piektdien, 10. maijā, Gaujas krastā pie pilsētas pludmales norisināsies Plostnieku nakts Siguldā. Gaujas plostnieku amata prasmēm ir tikpat sena vēsture kā Gaujas ūdensceļam. Zināms, ka 19. gadsimt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja