Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Pāris ātras sestdienas pārdomas: Hiacintes, sprādzieni ...

Labrīt, V-Dienas lasītāji! Ceru, ka pēc datora aplūkošanas būs iespēja baudīt skaistu un saulainu vasaras sestdienu. Pāris pārdomas par šodien laikrakstos redzēto.

Pirmkārt, Dienas pirmajā lappusē šodien ir liela fotogrāfija, kurā redzams, kā Cēsis pošas mākslas festivālam. Attēlā redzams, kā darbinieki logā ieliek lielu fotogrāfiju, kurā, tā mums stāsta laikraksts, redzama cēsiniece, kura nobildēta pilsētas ielās. Nu, sit mani nost, bet dāma, kura redzama bildē, tik nepārprotami atgādina aktrisi Patrīciju Routledžu viņas slavenākajā lomā -- Hiacinte raidījumā "Smalkais stils" -- ka modele mierīgi varētu piepelnīties kā dubliere.

Savukārt SestDienā laikrakstam nācies atvainoties kādai dāmai, kura bijusi ļoti apvainojusies par to, ka zem bildes, kurā viņa redzama ar balonu, bijis teksts par sprādzienbīstamu priekšmetu. Ņemot vērā to, ka baloni tik tiešām reizēm mēdz sprāgt, turklāt ar pietiekami lielu blīkšķi, laikam jāsecina, ka ne visi Latvijas iedzīvotāji ir apveltīti ar humora izjūtu.

Treškārt, ziņots, ka partija Saskaņas centrs vēlas grozīt satiksmes noteikumus, lai ļautu pagreizienu pa labi pie sarkanas gaismas, ja tas netraucē citiem satiksmes dalībniekiem. Zinot, ka pietiekami daudzi Latvijas autovadītāji ir ar visnotaļ zemu braukšanas kultūras līmeni, neesmu pārliecināts, ka ir pareizais brīdis satiksmes noteikumus liberalizēt, nevis padarīt intensīvākus, bet labi, ka par šādām lietām vismaz ir sākusies saruna. Varbūt pie vienas reizes var labot arī pāris citas problēmas, par kurām esmu rakstījis šajā portālā un citur, piemēram, satiksmes plūsma Vecrīgā, automobīļa novietošanas paražas u.tml. Žēl tikai, ka ar šo priekšlikumu nākusi opozīcijas partija, tas mūsdienu Latvijā nozīmē, ka lielu izredžu nopietnai sarunai nav.

Un pēdīgi, skumji, ka prezidents Valdis Zatlers tomēr neaplūkos zem ūdeņiem pazudušo Staburaga klinti klātienē, bet tikai stāvēs krastā un domās par attiecīgo vietu. Droši vien kāds varētu labi nopelnīt, tūristiem piedāvājot akvalangista piederumus, lai arī viņi varētu aplūkot pazudušo klinti, un šajā ziņā prezidents varētu uzsākt jaunu un jauku tradīciju. Un pēc tam, kad būs noslaucījies, varbūt lems pameklēt mazliet profesionālākus cilvēkus prezidenta kancelejas preses nodaļā...

Jauku visiem dienu!


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja