Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Mesa izdod jaunu dziesmu un noslēdz sadarbības līgumu ar Warner Music Baltics

Šodien, 20. septembrī, viens no Latvijas straumētākajiem hiphop projektiem Mesa izdod dziesmu Tuvāk Tev un publisko informāciju par sadarbības sākumu ar Warner Music Baltics.

Atzīmējot dziesmas iznākšanu, visas nedēļas garumā  Mesa dibinātājs un līderis Gatis Irbe viesosies vairākās Latvijas radiostacijās, kur tad arī klausītajiem būs pirmā iespēja dzirdēt jauno skaņdarbu. Savukārt no piektdienas, 24. septembra, dziesma Tuvāk Tev būs pieejama visās straumēšanas un lejupielādes platformās.

"Dziesmas pamatuzdevums ir atgādināt mums pašiem, cik svarīgi esam viens otram un cik būtiski ir vienam otru atbalstīt! Ir patīkami apzināties, ka blakus ir kāds, uz ko varam paļauties, lai arī kam mēs ietu cauri, kopā mēs visu paveiksim! Tie ir mūsu sapņi, darbs, sirdslietas un ikdiena, kuros kopā speram soļus!" par dziesmu stāsta Gatis Irbe.

"Esam ļoti priecīgi par šo gaidāmo sadarbību ar vienu no Latvijas mūzikas industrijas ilggadējiem dalībniekiem, talantīgiem mūziķiem un spēcīgām personībām!" sadarbības sākumu komentē Warner Music Baltics vadītājs Mikko Manninens. "Esam sajūsmā par jauno Mesa mūziku un šo gaidāmo laikmetu kopā.”

Mesa 15. oktobrī aicina savas mūzikas cienītājus uz vienīgo šī gada koncertu, kas notiks Hanzas peronā un kuram arī dots nosaukums Tuvāk Tev. Koncertā būs dzirdamas gan jau zināmas un iemīļotas Mesa dziesmas, gan pavisam jaunas. 

Projekts Mesa tika dibināts 2015. gada izskaņā un viens no Latvijas straumētākajiem mūzikas projektiem. Tā galvenais izveidotājs ir Gatis Irbe, zināms ar skatuves vārdu Gacho. Ir izdoti trīs studijas ierakstu albumi – Mesa (2016), II (2017) un pagājušajā  gadā  - M3SA. Visi albumi ir saņēmuši zelta un platīna ieraksta statusus. Savā daiļradē projekts pievēršas tēmām, kuras ir īstas, dzīvas un ilgtermiņā svarīgas.

Biļetes uz Mesa koncertu ir pieejamas visās Biļešu servisa tirdzniecības vietās un internetā.

Koncerts norisināsies zaļajā drošības līmenī un to varēs apmeklēt, uzrādot Covid-19 vakcinācijas vai izslimošanas faktu apstiprinošu sertifikātu.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja