Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

AUDIO: Latvijā remiksēts itālietes In-Grid jaunākais singls

Latviešu deju mūzikas producentu apvienība Boyza II pabeiguši darbu pie itāļu popmūzikas zvaigznes In-Grid jaunākā singla “Le Dragueur” remiksa, informē mūzikas remiksētāju pārstāvis Guntars Račs, “Mikrofona ierakti”.  In-Grid kļuva pazīstama ar savu 2003.gada Eiropas hitu “Tu Es Foutu” un pagājušajā nedēļā viesojās arī pasākumā “ Jaunais vilnis”, kur piedalījās arī žūrijas darbā.

Cita starpā, viņa laikrakstam “Diena” atzinīgi izteikusies par mūsu dziedātāju Aishu un pat prognozē viņai iespējamus panākumus ASV mūzikas tirgū.  Producentu apvienības Boyza II dalībnieku sastāvs ir mainīgs, bet šoreiz pie dziesmas remiksa strādājuši Lotars Lodziņš, Jānis Kalve un Māris Kalniņš, kurš ilgāku laiku neko tādu nebija darījis.  Boyza II galvenais “dzinējspēks” Lotars Lodziņš komentē: - “Dziesmas oriģinālajā versijā būtisku lomu spēlēja Ramirez “sempls” no viņa kompozīcijas“Hablando”, kas ir izmantots In-Grid jaunajā dziesmā un mēs apzināti nolēmām to nelietot, lai gan ļoti riskējām pazaudēt dziesmas atpazīstamību. Manuprāt, risks ir attaisnojies. Centāmies radīt maksimāli vasarīgu noskaņojumu ar “house” elementiem un tam raksturīgajām klavieru partijām.”  Pati In-Grid jauno versiju komentē sekojoši: - “Man patīk! Pirmajā brīdī man pietrūka akordeona, bet tas bija tikai īsu brīdi. Man ir sajūta, ka šī versija varētu gūt panākumus klubos, kafejnīcās un pludmales ballītes. Iespējams, ka mēs to izmantosim strādājot ar šo dziesmu arī citās valstīs.”   Dziesmas remiksa radio un pagarināto versiju varat arī lejupielādēt portālā Doremi.lv. In-Grid jaunais dziesmu albums iznāks šī gada rudenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

AUDIO

Noklausies In-Grid dziesmas “Le Dragueur” remiksēto versiju.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kas gaidāms kim? jaunajā mājvietā Hanzas ielā 22

Plašas telpas laikmetīgās mākslas izstādēm, izglītības centrs un Latvijā pirmā starptautiska mēroga rezidenču un studiju programma – Kim? Laikmetīgās mākslas centrs aicina iepazīties ar nāk...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja