Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Dzintaru koncertzālē uzlabos skatuves akustiku

Lai kvalitatīvi un savlaicīgi sagatavotos koncertu sezonai, Dzintaru koncertzālē tiek veikta virkne saimniecisku darbu - tiek uzlabots skatuves vizuālais un tehniskais stāvoklis, koncertzāles apkārtne un mākslinieku telpas, informē Dzintaru koncertzāles projektu vadītāja Ieva Studente.Vēl nesākoties koncertu sezonai, atbildīgo personu uzraudzībā noņemti akustiskās skatuves griesti.

Skatuves griestos izmantotie materiāli tiks notīrīti un pārbaudīti, lai tie atbilstu gan drošības, gan tehniskajiem standartiem un noteikumiem. Saistībā ar šiem darbiem tiek uzklausīts arī projektētāju un būvekspertu viedoklis par turpmāku skatuves griestu konstrukciju ekspluatāciju.

"Skatuves uzlabošanas darbi neietekmēs ne skatuves akustiku, ne vizuālo stāvokli, tāpēc atsevišķu mediju izplatītā informācija ir nepatiesa, un tikai vairo baumas un nekorektas informācijas izplatību iedzīvotāju vidū," uzsver koncertzāles projektu vadītāja Ieva Studente.

Dzintaru koncertzālē tiek domāts ne tikai par zāles viesiem, bet arī par māksliniekiem, tāpēc šobrīd tiek veikti dažādi kosmētiskie remontdarbi grimētavās, aizskatuves gaiteņos un mākslinieku atpūtas telpās. Dzintaru koncertzāles apkārtnē norit apzaļumošanas darbi un tiek stādīti jauni apstādījumi.

Kā vēstīts iepriekš, vasaras koncertu sezonu 1. jūnijā Dzintaru koncertzālē šogad atklās Ziemeļu simfoniskais orķestris (Nordic Symphony Orchestra), kura sastāvā ir dalībnieki no desmit valstīm, apvienojot simts augstākās profesionālās raudzes mūziķus diriģentes Anu Tali vadībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja