Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Eksperts: Jaunais vilnis ir vērienīgākais liekulības tirgus Krievijas šovbiznesā

Kā jums patika Jaunais vilni?

Artūrs Gasparjans, Krievijas laikraksta Moskovskij Komsomoļec mūzikas apskatnieks: Jaunais vilnis ir vērienīgākais liekulības tirgus Krievijas šovbiznesā un tam pietuvinātājās aprindās- te pulcējas uzņēmēji, politiķi un cilvēki, kuri ir piesūkušies viņiem klāt. Kamēr saglabāsies šis formāts, kamēr Jaunā viļņa sejas būs Raimonds Pauls un Igors Krutojs, kamēr šeit grozīsies t.s. sabiedrības krējums, šis pasākums būs tikpat populārs un palši apmeklēts- pat neatkarīgi no tā, kādi mūziķi uzstājas. Konkursu var salīdzināt ar Eirovīzijas lokālo versiju. Aktuāls muzikālais process, attīstība un transformācija, mākslinieciskā vērtība- tās nav Jaunā viļņa prioritātes. Jaunais vilnis ir glancēts, glamūrs žurnāla vāks, kas cenšas parādīt, cik brīnišķīga ir dzīve Jūrmalā, kur arvien vairāk Krievijas zvaigžņu iegādājas nekustamo īpašumu.

Mihails Margolis, Krievijas laikraksta Izvestija mūzikas apskatnieks: Jūrmala un Latvija ir Krievijai vistuvākais ģeogrāfiskais punkts, kas atgādina Eiropu un kur jau ir izveidojusies šim pasākumam labvēlīga atmosfēra, šeit vairs nevalda padomijas sajūta. Visi šie apstākļi piešķir popsīgajam festivālam eksportējama notikuma statusu. Jauno vilni pareizāk būtu uztvert nevis kā jauno izpildītāju konkursu, bet kā saviesīgi draudzīgu sapulci Rīgas jūrmalā. Jaunā viļņa muzikālā sastāvdaļa nepārsteidz- tā ir sen atstrādāta programma. Tāda nebeidzama pašapkalpošanās- visi tie paši, atkal dzied cits cita dziesmas. Jūrmala nenoliedzami ir daudz patīkamāka par citām pilsētām, kurās notiek vasaras koncerti un festivāli.

Elita Patmalniece, Modes māksliniece, veidoja LienesCandy stilu konkursā: Būdama iekšā, es neko daudz neredzēju, tikai sekoju tam, lai Latvijas pārstāve varētu labi startēt konkursā. Varbūt esmu vecās paaudzes cilvēks, taču man te viss patika- personības, sirsnība un tērpi. Kaut kādā brīdī jau liekas saldeni- visi ir tievi, visi ir smuki, visi ir tādi un šitādi, viss notiek! Jaunais vilnis tomēr paņem ar savu cilvēcību, ar krievu sirsnību. Kurš bija stilīgākais? Protams, Alla Pugačova ir pāri visam. Es vienmēr skatos, ko viņa ir uzvilkusi. Viņa nav tieva, taču viņa ir personība. Patīk, ka Galkins viņu mīl un viņi visur iet kopā. Viņu ir par ko mīlēt, lolot un sargāt.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja