Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +12 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 24. oktobris
Renāte, Modrīte, Mudrīte

FOTO: Ņujorkas impresijas Markus Rivas otrajā albumā

Dziedātājs, modelis, radio Capital FM dīdžejs un viens no pašmāju dzeltenās preses iemīļotākajiem varoņiem Markus Riva šonedēļ izdevis savu otro albumu Songs from NYC. Tas nopērkams ne tikai Latvijā, bet arī pasaules lielākajā interneta mūzikas veikalā iTunes un amazon.com. Albumā iekļautas 14 dziesmas, divām no tām ir uzņemti videoklipi – Love to You un Quiz.

Visas diska kompozīcijas caurvij Ņujorkas motīvi – cilvēki, atmosfēra, vietas, sajūtas, vientulība, nauda, seksualitāte un pašpārliecinātība, uzsver Markus Riva. Muzikālais materiāls tapis gan Ņujorkā, gan Rīgā. Nozīmīgi, ka Markus Riva ir visu skaņdarbu autors un producents, taču viņa talantu sacerēt melodiskas popdziesmas bieži vien aizēno bulvārpresē kultivētais tēls.

«Temati un iedvesma jaunajām dziesmām radās ļoti dažādi – ir dziesmas, kuras sarakstītas, pilnmēness naktī braucot ar velosipēdu pa Ņujorkas Piekto avēniju. Ir dziesmas, kuras sacerētas kā nosapņots sapnis,» stāsta Markus. Albuma muzikālais stils  – electro pop ar psihedēlijas iezīmēm. Tā esot atklāta ielūkošanās mākslinieka dvēselē. Arī skaņu producēšanas ziņā Markus Riva nebaidījies no skaņu spēlēm un eksperimentiem: «Mani ļoti aizrāva pats dziesmu radīšanas process un ietērpšana muzikālajā noformējumā. Būtībā jebkas pasaulē ir skaņa un jebkas pasaulē ir mūzika.»

Albuma Songs from NYC prezentācija notika Markus Rivas domubiedres popzvaigznes Ellas vadītāja klubā D'Style. Ballīti apmeklēja televīzijas raidījumu vadītāja un producente Iveta Feldmane, aktrises Agnese Zeltiņa un Zane Vaļicka, grupas Triānas parks soliste Agnese Rakovska, fitnesa treneris Kaspars Ozoliņš, dziedošās dvīnes Drozdovičas, mūziķis un televīzijas raidījumu vadītājs Jānis Strapcāns, Rīgas modes nedēļas rīkotāja Jeļena Strahova, stila ikona Maija Silova un citas prominences.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Tāda kā svilpšana

Pirms kāda laika pie manis ciemos atnāca kaimiņš, lai parunātu par sadzīviskām lietām. Sarunas nobeigumā, mazliet ieklausījies no dzīvokļa nākošajās skaņās, viņš bažīgi apvaicājās: "Kla...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja