Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

Jūlija nogalē Liepājā jau 10. reizi norisināsies festivāls BB Summer Jam

Savas desmitgades kulminācijā - 29. jūlijā -, sākot ar pulksten 12, BB wakepark aicina uz sporta un mūzikas festivālu BB Summer Jam. Festivāls sāksies ar azartiskām veikborda sacensībām, turpināsies ar galvu reibinošiem paraugdemonstrējumiem, bet vakara izskaņā noslēgsies ar plašu brīvdabas koncertu programmu.

Atpūtas vieta BB wakepark Karostas Beberliņos Liepājā jau 10 gadus ir pieprasīts brīvdienu pavadīšanas galamērķis gan pilsētas viesiem, gan vietējiem iedzīvotājiem. Pa šiem gadiem BB wakepark ir pamatīgi audzis un piedāvā dažādas iespējas gan aktīvās atpūtas cienītājiem, gan arī laisku mirkļu baudītājiem.

"Gandarījumu sniedz mirkļi, kad cilvēki novērtē, sakot, ka redzams - te viss darīts pašu rokām, ieguldot sirdi un dvēseli. Un tas ir tieši tas, kas motivē darboties un turpināt attīstīties," saka veikparka saimniece Santa Vēvere.

Veikparks jau no pirmajiem darbības gadiem retāk vai biežāk ir rīkojis un aicinājis šeit baudīt arī dzīvās mūzikas brīvdabas koncertus, un sezonas centrālais pasākums vienmēr ir bijis BB Summer Jam. 29. jūlijā šīs tradicionālās veikborda sacensības kā ierasts noslēgsies ar galvu reibinošiem paraugdemonstrējumiem un pēcāk plašu brīvdabas koncertu programmu.

Paralēli veikborda sacensībām, publika varēs vērot arī skeitborda, inline un BMX Jam Session, kurā savu meistarību demonstrēs gan liepājnieki, gan arī citu Latvijas pilsētu pārstāvji.

"BB Summer Jam ir pasākums, ko jau no pašiem pirmsākumiem rīkojam ik gadu. Līdz ar to tie ir dubulti svētki - ne tikai BB wakepark desmitgade, bet arī šī festivāla desmitgade! Ja neskaita Latvijas Čempionātu, šīs ir vienīgās kabeļveikborda sacensības Latvijā, kas turpina aizsāktās tradīcijas," stāsta Santa Vēvere, kas arī pati ir bijusi vairākkārtēja Latvijas čempione šajā sporta veidā.

"Bet BB Summer Jam vienmēr bijis īpašs ar to, ka tās nav tikai veikborda sacensības. Tas ir mūsu mazais vasaras festivāls ar brīvdabas koncertu programmu noslēgumā. Iesaistām arī citu ekstrēmo sporta veidu pārstāvjus. Arī skatītājiem vienmēr ir iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs. Domāju, tieši šīs krāsainības dēļ šis pasākums ir publikas iemīļots."

Lai gan visas dienas garumā par muzikālo baudījumu rūpēsies DJ Enkurs, brīvdabas koncertu daļa sāksies pulksten 20, kad uz skatuves kāps Baldones grupa “Tumors”, kas publiku priecēs ar dzirkstošu pankroka devu.

Īpašs vakara notikums būs leģendārās Liepājas grupas Nasty Smile atkalapvienošanās pēc daudzu gadu pārtraukuma, kas zina - iespējams, ne savam vienīgajam koncertam. Bet vakara izskaņā ar vasarīgiem deju ritmiem BB Summer Jam apmeklētājus aizraus elektroniskās mūzikas DJ Nina Elektrichka.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja