Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

K.K. fon Stricka villā notiks grupas Atom albuma The Milky Way prezentācijas koncerts

4. decembrī plkst. 20 K. K. fon Stricka villā notiks rock fusion mūzikas grupas Atom pirmā studijas albuma The Milky Way prezentācijas koncerts, informēja grupas pārstāvji.

Grupas Atom pirmais studijas albums The Milky Way radies starpvalstu sintēzē, un koncertā, pievienojoties citiem mūziķiem, būs dzirdamas kā mierīgas un liriskas dziesmas, tā arī enerģiski uzlādētas melodijas. Panamietis Charlie Vas kopā ar muzikālo apvienību vēlas sniegt iespēju klausītājiem aizdomāties par to, cik ātri mēs dodamies cauri Piena Ceļa galaktikai. Mēs par to zinām ļoti maz. Cenšoties izprast nezināmo mums ir iespēja apjaust, cik tālu vēl varētu doties.

Solists un mūziķis Charlie Vas stāsta: "Esmu patiesi laimīgs, ka esmu atklājis latviešu viesmīlību un šo gadu laikā ieguvis virkni draugu un paziņu, kuriem mūzika nav sveša. Tas rada daudz ideju un arī iespēju tās realizēt. Tas arī atspoguļosies 4. decembra koncertā, uz kuru ir aicināts ikviens interesents."

Darbs pie grupas pirmā albuma tika uzsākts jau 2018. gada rudenī. Albumā The Milky Way ir iekļauta radoša un daudzšķautņaina mūzika gan rock fusion, gan indie mūzikas stilā. 

Gaidāmais koncerts, kas tāpat kā albums nodēvēts par “The Milky Way”, norisināsies divās daļās. Pasākuma pirmā daļa tiks atklāta ar projektu Mīlestības un miera dziesmas, kas tapis, sadarbojoties Aināram Majoram, Madarai Dzintarai un Rihardam Lībietim. Tas ir mūziķu redzējums par mīlestību. Cik dažādās perspektīvās mēs varam uz to raudzīties. "Mūsu veikums ir kā garšīgs vecmāmiņas ievārījums, kas pārliets pāri pašceptai rupjmaizes šķēlei – mīlestība, miers un siltums,” tā muzikālo kopdarbu raksturo mūziķis Rihards Lībietis. Koncertu turpinās jaunie, perspektīvie mūziķi Toms Kagainis un Miķelis Dzenuška, kuri klausītājus aizvedīs ritmiskā ceļojumā, savukārt to noslēgs grupas Atom uzstāšanās.

Grupu Atom 2018. gada sākumā nodibināja producents un basģitārists Ainārs Majors un dziedātājs, komponists Čārlijs Vaskess (Charlie Vas). Apvienības īpašais akcents ir solista Čārlija balss tembrs. Čārlijs Vaskess 2016. gada vasarā no Panamas pārcēlās uz dzīvi Latvijā, uz kuru viņu atveda mīlestība un vēlme iepazīstināt ar oriģinālu mūziku, kas radusies starpvalstu sintēzē.

Ieeja pasākumā bez maksas.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līdzināties, mierā!

Kur viņi paliek? Lauzu galvu katru reizi, kad dzirdu uztrauktas balsis, kas atkārto vēl un vēlreiz: trūkst cilvēku

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja