Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

Klajā nācis Eda Šīrana jaunākais albums =

Šodien, 29. oktobrī, pie klausītājiem visā pasaulē nonācis britu izpildītāja Eda Šīrana jaunākais studijas ierakstu albums = (Equals). Līdz ar albumu dziedātājs izziņojis jaunāko singlu Overpass Graffiti , kura videoklipu varēs redzēt šodien no plkst. 16.

Jaunais Eda Šīrana albums = ir ceturtais studijas ieraksts, kas iekļauts albumu sērijā, kuriem tiek doti simbolu nosaukumi (x, + un ÷). Jaunākajā albumā mūziķis veido stāstus par dažāda mīlestības izpausmju dažādiem līmeņiem (The Joker And The Queen, First Times, 2step), zaudējuma sajūtu (Visiting Hours), noturību (Can’t Stop The Rain) un tēva lomu (Sandman, Leave Your Life), kā arī piemin realitāti un savu karjeru (Tides).

Albuma ieraksts tapis studijās Safolkā, Londonā un Losandželosā. Producēšanu uzņēmās pats Eds kopā ar FRED (No.6 Collaborations Project) un Džoniju Makdeidu (Divide). Papildus kā autori vai ar idejām ir piedalījušies Stīvs Maks (Steve Mac), Džo Rūbels (Joe Rubel), Eimija Vadža (Amy Wadge) un citi. Savukārt  Eda brālis Metjū veidojis stīgu aranžijas dziesmām First Times un The Joker And The Queen.

Albuma noformējumā ir izmantoti abstraktie Eda Šīrana zīmējumi, kurā tauriņi ir kā simbols ”jaunai dzīvei”.

 

Jaunā albuma = trešā oficiālā singla Overpass Graffiti  autori ir Eds Šīrans, Džonijs Makdeids un Freds Gibsons - trijotne, kas  radījusi iepriekšējo Eda hitu Bad Habits. Dziesma ir oda astoņdesmitajiem ar izteiktu sintezatoru skanējumu un portretē zaudētu draudzību sajūtas. Dziesmas videoklipā, ko režisējis Džeisons Koenigs, redzams Eds Šīrans, kas nomaldījies tuksnesī greznā ietērpā, satiek jaunus draugus un dodas piedzīvojumā.

Savukārt, sākot ar nākamā gada aprīli, Eds Šīrans dosies trīs gadus ilgā koncertu tūrē ar nosaukumu  + - = ÷ x Tour (The Mathematics Tour).

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja