Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Svētdiena, 15. septembris
Sandra, Gunvaldis, Gunvaris, Sondra

Latviešu audiotehnikas uzņēmums Gamechanger Audio laiž klajā jaunus pedāļus pedāļus un turpina sadarbību ar Džeku Vaitu

Latviešu audiotehnikas uzņēmums Gamechanger Audio šovasar tirdzniecībā laidis vairākus efektu pedāļus, uzsākot jaunu ģitārai un citiem mūzikas instrumentiem paredzētu sēriju AUTO Series, kā arī prezentējis limitētas tirāžas piecu gadu jubilejas versiju PLASMA Coil pedālim, kas tapis sadarbībā ar vienu no pasaulē zināmākajiem ģitāristiem – Džeku Vaitu

Gamechanger Audio ir Rīgā bāzēts latviešu jaunuzņēmums, kas ražo unikālus un inovatīvus mūzikas instrumentus un efektu ierīces. Kopš firmas dibināšanas 2017. gadā tā ir ieguvusi atpazīstamību visā pasaulē – klientu vidū ir daudzi no pasaules ievērojamākajiem mūziķiem, tostarp dalībnieki grupās The Rolling Stones, Radiohead, Rammstein, Nick Cave & The Bad Seeds, Unknown Mortal Orchestra, Swans, Boriss, Tool; Žans Mišels Žārs, Džeims Bleiks, Džims Džārmušs un citi.

Šovasar savu ceļu pie mūziķiem uzsākusi AUTO Series pedāļu sērija, kuras pirmie trīs produkti ir AUTO Delay, AUTO Reverb un AUTO Chorus, taču laika gaitā paredzēts to turpināt ar vairākiem citiem efektiem. Jaunās sērijas pamatā ir unikāli izstrādāta tehnoloģija, kas audio efektus padara reaktīvus, proti, tie reaģē uz katra mūziķa spēlēšanas stila niansēm reālā laikā. Līdzās šī principa izstrādei iepriekš nepieredzētā precizitātē, arī efektu ierīču fiziskais veidols ir novatorisks, apvienojot efektu pedāļa ierasto formātu ar Eurorack modulāro sintezatoru dizainu, paverot virkni jaunu iespēju to izmantošanai.

 

Paralēli tam augustā prezentēta arī sadarbībā ar Džeku Vaitu tapušā distortion tipa pedāļa PLASMA Coil piecu gadu jubilejas versija, kas limitētā skaitā – 400 eksemplāros – pieejama īpaši veidotā baltā korpusā. Tas radīts, izmantojot metālfoto tehnoloģiju un anodētu alumīniju, sadarbojoties ar Latvijas uzņēmumiem Silmor un Hansamatrix.

PLASMA Coil limitētās versijas klipā ģitāru spēlē Edgars Rubenis.

Džeks Vaits pazīstams ne tikai kā solo mākslinieks, bet savulaik arī līderis grupām The White Stripes, The Raconteurs un The Dead Weather, tāpat viņš vada gan ierakstu kompāniju Third Man Records, gan audiotehnikas uzņēmumu Third Man Hardware.

Par sadarbību Vaits raksta: Gamechanger Audio ir viena no šībrīža inovatīvākajām kompānijām. Viņi nevilto labas idejas, bet gan iet tajās iekšā līdz galam. Šī sadarbība un Gamechanger pienesums noteikti padarījis labāku arī Third Man Hardware. PLASMA Coil pedālis ir prieks acīm, nemaz nerunājot par spēlēšanu, un ir tiešām lieliski, ka tapusi šāda svētku krāsu variācija.”

PLASMA Coil efekts izmantots vairākos Džeka Vaita ierakstos, tostarp nupat izdotajā albumā No Name.

Visi Gamechanger Audio produkti pieejami uzņēmuma mājaslapā https://gamechangeraudio.com/, kā arī vairāk nekā 150 mūzikas veikalos visā pasaulē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Austras balvu iegūst grupa kuba

Sestdien, 14. septembra, vakarā kultūrvietā Hanzas perons, notika Austras balvas 2024 nominantu koncerts un balvas pasniegšanas ceremonija, kura ietvaros tika noskaidrots, ka šī gada Austras balvu ...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja