Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +4 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Liepājā ar koncertu pieminēs Jāni Grodumu un citus mūžībā aizgājušus mūziķus

2010.gada 15.jūnijā mūžībā aizgāja rokmūziķis, grupas “Līvi” pats ilggadējākais dalībnieks Jānis Grodums. Pagājis gads – piektdien, 17.jūnijā Liepājā, Latvijas 1.rokkafejnīcā notiks Jāņa Groduma un pārējo "Līvu" dalībnieku, kuru vairs nav starp mums, piemiņas pasākums, informēja Maija Kalniņa, Latvijas 1.

rokkafejnīcas mūzikas pasākumu organizatore.. Laukumā pie rokkafejnīcas uz brīvdabas skatuves notiks koncerts, kurā muzicēs dažādas grupas un mūziķi no visas Latvijas.Piemiņas koncertu pulksten 19 atklās Juris Pavītols ar pirmajiem "Līviem". Roka muzikantu piemiņai muzicēs arī grupas "No Title", "Credo", "Willow Farm", "The Parachutes", blūza meistars Ainars Pūpols & pBlues, grupas "Tumsa" mūziķi, kā arī Edijs Šnipke. Uz Liepāju pošas arī Fēlikss Ķiģelis ar grupu un dziedātāja Olga Rajecka.Ap pulksten 22 uz skatuves kāps grupas "Līvi" dalībnieki Tomass Kleins, Ainars Virga, Vilnis Krieviņš, kuri kopā ar muzikantiem Uldi Knapši, Edgaru Silacērpu, Elvisu Grodumu un Tomiju Virgu sagatavojuši stundu garu programmu ar labākajām grupas "Līvi" dziesmām.Piemiņas pasākumā piedalīsies māksliniece Elita Patmalniece, kura par godu šim pasākumam izveidojusi īpašus T- krekliņus, kurus varēs iegādāties ikviens interesents.Piemiņas pasākuma laikā tiks prezentēta skice mākslinieka Reiņa Kuncīša veidotajam piemiņas vides objektam, kuru šī gada laikā paredzēts uzstādīt laukumā pie Latvijas 1. rokkafejnīcas līdzās Latvijas mūziķu Slavas alejai. Vides objekts top par ziedojumos savāktajiem līdzekļiem, arī piektdien turpināsies ziedojumu vākšana.Piemiņas pasākums Jānim Grodumam un pārējiem "Līviem", kas debesīs, top ar Liepājas Kultūras pārvaldes atbalstu, organizē Latvijas 1. rokkafejnīca..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devies mākslinieks Raimonds Gabaliņš

Mūžībā aizgājis tēlnieks, gleznotājs, pedagogs Raimonds Gabaliņš (07.05.1949.- 02.05.2024.). Atvadīšanās no mākslinieka notiks 2024. gada 11. maijā plkst. 13.00, Limbiķu kapos, Grobiņas pagast...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja