Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 28. oktobris
Ninona, Ņina, Antoņina, Oksana

Mazajā Mežotnes pilī uzstāsies Maestro Raimonds Pauls un dziedātājs Edgars Ošleja

14. decembrī plkst. 18 Mazajā Mežotnes pilī izskanēs Maestro Raimonda Paula jaunā koncertprogramma, kuras atskaņojumā piedalīsies pats Maestro, operdziedātājs Edgars Ošleja, kā arī sitaminstrumentālists Māris Briežkalns, taustiņistrumentālists Raimonds Macats un kontrabasists Andris Grunte

Nav noslēpums, ka Maestro Raimondam Paulam piemīt īpašas spējas atklāt mūzikas draugiem jaunus talantus. Kaut arī Edgara Ošlejas vārds operas žanra cienītājiem Latvijā vairs nav svešs, jo viņš piedalās vairākās Latvijas Nacionālās operas izrādēs, estrādes mūzikas žanrā dziedātājs debitē pirmo reizi. "Edgars Ošleja ir talantīgs dziedātājs, kura pamatdarbs ir operdziedāšana. Taču es nekad neesmu dalījis "lielo" vai "mazo" mūziku. Ja ir lieliska melodija, tad tikpat labi tā arī jānodzied! Tāpēc jaunajā koncertprogrammā esmu atlasījis arī jau zināmas kompozīcijas, kuras, pateicoties Edgara balss materiālam, varam vislabākajā veidā piedāvāt klausītājiem," saka Maestro.

Pēc desmit aktīviem gadiem opermūzikā Edgaram Ošlejam estrādes mūzikas žanrs ir jauns izaicinājums. "Koncertprogramma kopā ar Maestro man ir milzīgs pagodinājums, kas ļauj uz mūziku paraudzīties no citas puses. Izmēģināt balsi estrādes mūzikā ir kas pilnīgi jauns – cits ritms, cits stils. Pasaules pieredze jau pierādījusi, ka bieži vien robežšķirtne starp opermūziku un estrādes žanru izzūd," uzskata dziedātājs.

Koncerta programmā iekļautas Maestro dziesmas Klusais vīrs (Jāņa Elsberga vārdi), Zied ievas Siguldā (Augusta Smagara vārdi), Liepājai (Ziedoņa Purva vārdi), Veltījums dzejniekiem (Jāņa Petera vārdi), Mežrozīte (Alfrēda Krūkļa vārdi) u.c. skaņdarbi.

Biļetes uz koncertu var iegādāties Biļešu paradīzes tīklā.

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja