Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rokgrupa Tornhill laiž klajā divas jaunas dziesmas

Rokgrupa Tornhill publicējusi divas jaunas dziesmas - Ooh Baby Tell Me Something un John, informēja grupas pārstāvji.

Dziesma Ooh Baby Tell Me Something ir par izbijušiem mīlniekiem, kam vienai no pusītēm jūtas ir padzisušas un tā sākusi slepus satikties ar citiem, nenojaušot, ka bijušais mīlnieks visu zina un salauztās sirds neprātā jau kaļ atriebības plānus. Dziesmas Youtube versijai veidotā noskaņas animācija ir papildinājums dziesmas stāstam, kur īpaša uzmanība jāpievērš skaņas efektiem video sākumā: 

 

Otra grupas dziesma John ir visaptverošs skatiens muļķīgā stāstā par vīrieti, kuru formāli dēvē par Jāni. Youtube saite uz dziesmu: 

Grupa Tornhill ir puiši no Torņakalna un Mārupes, kas iepazinušies Rīgas Angļu ģimnāzijā. Tajā spēlē Oskars Broks (vokālists), Arnolds Bušs (ģitārists), Rinalds Bušs (bundzinieks), Didzis Kikusts (basģitārists), Jānis Rubulis (ģitārists). Kopīgo rokmūzikas interešu vadīti, 2017. gada februārī tie dibina rokgrupu. Tā kā grupas mēģinājumi notiek Torņakalnā, tā nolemj savā nosaukumā izmantot improvizētu, netiešu šīs vietas nosaukumu un nonāk pie vārda - Tornhill.

Gadu pēc grupas dibināšanas klajā nāca tās debijas singls It's Never Been Time to Be Me, kas izpelnījās pozitīvas atsauksmes un kļuva par favorītdziesmu Radio SWH raidījumā Priekšnams, kā rezultātā grupa ieguva iespēju uzstāties Latvijas 1. rokkafejnīcā. Otrais singls Wake Up in a Lonely Room iznāca vēl pēc gada un iezīmē izteiktu grupas muzikālo attīstību. Dziesma izpelnījās strauju grupas sekotāju loka pieaugumu un šodien ir kļuvusi par grupas straumēšanas vietnēs visvairāk atskaņoto dziesmu.

2020.gads grupai nāk ar divu jaunu singlu izdošanu Ooh Baby Tell Me Something un John, kas, pēc grupas dalībnieku domām, ir Tornhill labākās dziesmas. Dziesmām šoreiz īpaši piedomāts pie grafiskā noformējuma - grupas vokālists izstrādājis animācijas, kas apskatāmas youtube vietnē, vienlaikus klausoties dziesmas. Grupa cer, ka šādi klausītājs uztvers to noskaņu kādu grupa ir vēlējusies nodot.

Vasarā grupa plāno ierakstīt vēl divas jaunas dziesmas. Tornhill muzikālie ietekmes avoti ir The Rolling Stones,  Toms Petijs, The Black Keys, Cage the Elephant, Foo Fighters un Guns N'Roses.   

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja