Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Uz jumtiem, lidlaukā un pie Arēnas Rīga. Latvijas mūziķi aicina uz priecīgu tikšanos autokoncertos

Autokoncerti, kad mūziķu uzstāšanos klātienē var vērot, sēžot savā automašīnā, ārkārtas situācijas laikā kļuvuši par tendenci. Tuvākajā laikā uz tikšanos šādā sanitārajam protokolam atbilstošā formātā Rīgā aicina virkne populāru mūziķu.

4., 5. un 6. jūnijā plkst. 20 tirdzniecības centra Domina Shopping A puses jumta stāvvietā ceturtajā stāvā norisināsies trīs labdarības autokoncerti, kuros muzicēs tautā iecienīti mūziķi. Koncertu mērķis ir atbalstīt projektu Dots devējam atdodas, un līdzekļi par iegādātajām biļetēm tiks novirzīti radošo jomu pārstāvju atbalstam, kuri Covid-19 krīzes dēļ palikuši bez iztikas līdzekļiem. Ceturtdien, 4. jūnijā, uzstāsies grupas Carnival Youth un Dziļi violets, 5. jūnijā skatītājus priecēs grupu Dakota un Ducele azartiskā uzstāšanās, bet 6. jūnijā klasiskās mūzikas gardēžus pārsteigs Latvijas Nacionālā simfoniskā orķestra klaviertrio, kura sastāvā spēlē Indulis Cintiņš, Dace Zālīte-Zilberte un Mārtiņš Zilberts.

Savukārt no 15. jūnija šajā pašā jumta stāvvietā ik dienu plkst. 19 publika tiek aicināta jau bez savām automašīnām, lai Domina Shopping, Maxima un TV3 Life rīkotā piecu klātienes koncertu sērijā vērotu Marhila, Aijas Andrejevas un Ainara Virgas (15.06.), Dzelzs vilka, Pienvedēja piedzīvojumu un Triānas parka (16.06.), Igo, Aijas Vītoliņas un AG Trio (17.06.), Dziļi violets, Singapūras satīna un Ozola (18.06.), kā arī Bermudu divstūra (19.06.) uzstāšanos. Koncertus klātienē varēs baudīt noteikts cilvēku skaits, bet būs iespēja tos skatīties arī tiešraidē Biļešu paradīzes mājaslapā.

Tikmēr uz t/c Alfa jumta jau 4. jūnijā plkst. 19 dziedātāja Aija Andrejeva aicina uz sava jaunā albuma Es iešu tālāk prezentācijas autokoncertu. Piedalīsies arī Agnese Rakovska un Kristīne Pāže.

Katru trešdienu un piektdienu plkst. 20 visas vasaras garumā Saulrieta autokoncertus komplektā ar drivein kinoseansiem piedāvā atpūtas vieta JIP Mārupīte Mārupē. Bet šajā nedēļas nogalē tiks atklāts arī #Viedi vasaras festivāls Arēnas Rīga stāvlaukumā, kur ir vieta 150 automašīnām. Kā pirmā uz šīs skatuves 5. jūnijā plkst. 19 kāps grupa Pērkons, bet 6. jūnijā plkst. 19 autokoncertu sniegs grupa Dzelzs vilks.

Savukārt 11. jūnija vakarā autokoncerts lidlaukā Spilve, ko piedāvā festivāls Summer Sound, būs skatāms pat no 500 automašīnām. Autokoncertā uzstāsies grupas Labvēlīgais tips, Astro’n’out, Pienvedēja piedzīvojumi un Rīgas modes. Koncertu starplaikā patīkamu atmosfēru uzturēs DJ Toms Grēviņš.

Ja tomēr gribas ko pieklusinātāku, 12. jūnijā plkst. 21.30 Kultūras pils Ziemeļblāzma laukumā norisināsies ģitārista Mārča Auziņa un dziedātājas Aijas Vītoliņas autokoncerts Krustojumi.

Biļetes – bilesuserviss.lv, bilesuparadize.lv, aula.lv.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja