Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Trešdiena, 9. oktobris
Helga, Elga, Elgars

Vairākās latvijas pilsētās notiks Labvēlīgā tipa Vecgada šovs Lai laime nepāriet 2025

Grupa Labvēlīgais tips turpina ievērot savas gadumijas svinēšanas tradīcijas un izziņojusi četrus Vecgada šovus, kas no 26. līdz 31. decembrim norisināsies Liepājā, Rēzeknē, Cēsīs un Rīgā, informēja grupas pārstāvji

Grupa gaidāmo koncertu programmu raksturo kodolīgi – vienkārši kolosāls koncerts, kā arī aicina godam aizvadīt trakulīgo Zaļā Koka Pūķa gadu un vēl godīgāk sagaidīt Čūskas gadu. Labvēlīgā tipa dalībniekiem, kā zināms, nav sveši labas veselības uzturēšanas termini, tādēļ viņi zina teikt, ka šādi koncerti decembra mēnesī dos ļaudīm tik nepieciešamo C un D vitamīnu devu, turklāt komfortablos apstākļos – labi apkurinātās un nosiltinātās Latvijas koncertzālēs.

Tiks piedāvāta divdaļīga muzikāli izklaidējoša programma ar obligātu bufetes pauzi, lai ikviens spētu nofokusēties savas veselības uzturēšanai atbilstošā veidā. Pirmajā koncertprogrammas daļā grupa piedāvās dinamisku šā gada pārskatu par būšanām un nebūšanām mūsu valstī. Savukārt otrajā daļā pēc fokusēšanās pauzes sekos piedāvājums aizmirst par sēdvietu numuriem uz biļetēm un ļauties pilnvērtīgam svētku priekam kopējā deju placī.

Netiek arī slēpts kādu varbūt šokējošs fakts, ka šajos koncertos izskanēs tikai un vienīgi vokāli instrumentālā ansambļa Labvēlīgais tips pamata preambulas dziesmas, taču nav izslēgta arī kāda novatoriskāka atkāpe.

Kopā ar tautu dzīves svētkus svinēs: Andris Freidenfelds (balss), Normunds Jakušonoks (balss, taustiņinstrumenti), Ģirts Lūsis (balss, ģitāra), Kaspars Tīmanis (balss, trombons), Oskars Ozoliņš (trompete, balss), Artūrs Kutepovs (ģitāra), Pēteris Liepiņš (ģitāra), Haralds Stenclavs (taustiņinstrumenti) un Ainis Zavackis (sitaminstrumenti).

26. decembrī koncetšovs ieradīsies Lielajā dzintarā Liepājā, 28. decembrī pārcelsies uz Latgales vēstniecību Gors Rēzeknē, 30. decembrī priecēs tautu Vidzemes koncertzālē Cēsīs, bet Vecgada vakarā palīdzēs noslēgt 2024. gadu galvaspilsētas Ķīpsalas hallē sanākušajiem. Visu koncertu sākums pulksten 19.00.

Biļetes uz Vecgada šovu Lai laime nepāriet 2025 var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs vai bilesuparadize.lv.


 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja