Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

VIDEO: Ar jaunu dziesmu un videoklipu klajā nākusi dziedātāja Sabīne Berezina

Otrdien, 9. novembrī, ar jaunu dziesmu Ne tāpat vien un vizuāli krāšņu videoklipu klajā nākusi dziedātāja Sabīne Berezina. Skaņdarbs dienas gaismu ieraudzījis brīdī, kad teju visas košās rudens lapas jau nobirušas un Latviju sasniegušas pirmās ziemas vēsmas. Ne tāpat vien ļaus vēl nedaudz atgriezties krāsainajās rudens noskaņās pirms ziemas cēliena!

Klipā ir attēlots tukšums – dziedātāja uz skatuves tukšā zālē, kas simbolizē šo izmisumu par to, ka pašlaik kultūras dzīve ir apstājusies, taču beigās tieši mīļotais cilvēks ir tas, kurš ierodas uzmundrināt, apskaut un nomierināt – izvest no šīs drūmās sajūtas. Tas mijas ar to, kam jāpievērš lielāka uzmanība – šim brīdim. Un šoreiz tā ir vienkārši viena diena šī pāra dzīvē, bet tāda diena, ko viņi patiesi izbauda. Dziesmas teksta autors ir mūziķis, komponists, tekstu autors Gatis Zotovs, bet mūzikas autore ir pati Sabīne. Dziesmas studijas producents ir Kaspars Ansons, bet videoklipu filmēja un montēja Kaspars Kambars. Videoklipā aktieru lomās iejutās Sabīne, bet viņas mīļoto atveidoja blogeris, influenceris Kaspars Bērziņš. Par aktieru make-up parūpējās Liene Baltruka.

 

Dziesmas stāsts ir par to, kas šķietami visiem ir zināms un saprotams, bet tajā pašā laikā – grūts un teju neiespējams. Tā ir par to, ka ir jābauda šis brīdis – jādzīvo šeit un tagad. Iespējams, kādam tas šķiet pārāk ierasti, bet, ja esam godīgi paši pret sevi, tad varam katrs sev pajautāt: “Vai es dzīvoju šeit un tagad? Vai es izbaudu šo brīdi? Vai es patiesi dzīvoju?” “Šeit vienā videoklipā ir ietverti divi stāsti, kas noved pie viena rezultāta. Skatuve simbolizē tukšumu. Kā zināms, pēdējā laikā kultūras nozarei klājies ļoti grūti – aizliegumi rīkot pasākumus, atcelti koncerti, nepiepildīti sapņi. Sāp sirds par tukšajām zālēm, par to, ka nav tā, kā bija agrāk. Bet vai ir jādomā par to, kā bija agrāk? Nekas taču nenotiek tāpat vien, visam ir savs laiks un vieta. Turklāt – ja līdzās ir mīļotais cilvēks, tad visu pārvarēt ir daudz vieglāk. Ir jāļaujas mirklim, jābauda tas, kas notiek šeit un tagad. Lai cik arī skaisti nebūtu kaut kas, kas bijis pagātnē vai arī kādas nebūtu nākotnes cerības. Līdz ar to – šī tukšā zāle šobrīd galu galā arī ir pārejošs moments, ir jāiet un jābauda to, kas notiek tagad un katram tas var būt kaut kas cits. Jo nekas nenotiek tāpat vien,” saka Sabīne.

“Filmēšanas process bija jautrs, viegli sastrādāties, kas, manuprāt, ir galvenais, jo nevienam negribas, lai tas ir stīvi un uzspīlēti. Tāpēc noteikti gan ar komandu, gan Sabīni kopā strādātu atkal. Dziesma un klips, manuprāt, ļoti romantiski un cerams, ka mūsu aktierspēle ir gana ticama. Kā saka, gaidām piedāvājumus uz filmām un seriāliem,” papildina Bērziņš. 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja