Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Video: Izdots Singapūras satīna un rolanda če dziesmas Riskēt mūzikas video

Populārie pašmāju repa mākslinieki Singapūras satīns un rolands če aicina iepazīties ar kopīgi izdotā singla Riskēt videoversiju. Singls Riskēt iekļauts oktobra sākumā iznākušajā Singapūras satīna albumā Super duper, kas jau laikus visus grupas klausītājus iesildīs nākamajā pavasarī gaidāmajiem lielkoncertiem koncertzālē Palladium

Riskēt mūzikas video režisors ir Kristaps Deičs un producente Elizabete Šukste, tas filmēts iluzionisma teātra un muzeja Mystero telpās.

“Kad mēs iegājām Rolanda studijā, uzreiz sapratām, ka šī būs leģendāra sadarbība. Rolands uztaisīja ļoti unikāla skanējuma bītu, mums bija skaidra vīzija, ka šī būs dziesma par riskantu dzīvesveidu. Joks par to, ka viena no lietām, kas definē dzīvi uz naža asmens ir lauksaimniecības dīzeļdegvielas izmantošana ikdienas transportlīdzeklī, kļuva par dziesmas piedziedājumu un tagad varam tikai brīnīties, ka gandrīz dekādes laikā kopš grupa pastāv, šis ir pirmais mūsu kopīgais gabals ar Rolandu,” par dziesmas tapšanu stāsta Eliots no Singapūras satīna.

“Dziesma ir kā dievišķās kreācijas pieskāriens no debesīm, spontanitātes uzvaras gājiens konkrētajā laikā un telpā. Kad džeki atnāca uz studiju, viņiem nebija ne jausmas, ko un kādam projektam tās dienas potenciālais darbs tiks radīts, un tad tapa šī brīnišķīgā kompozīcija. Kā saka, ja liktenis paver savas rokas, tad nekavējies un skauj to,” papildina rolands če.

Singapūras satīns izsludinājis divu dienu svinības koncertzālē Palladium un oficiāli ielūdz ikvienu fanu tām pievienoties 2025. gada 16. un 17. aprīlī. Lielkoncertā Super duper izskanēs gan grupas jaunākie veikumi, gan par ballīšu himnām kļuvušie hiti, gan prasīgāko mūzikas gardēžu mīlētās pērles no grupas agrīnās daiļrades.

Biļetes atrodamas www.ekase.lv

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja