Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +8 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 9. maijs
Klāvs, Einārs, Ervīns

Latvijas Leļļu teātris aicina uz izrādēm aprīlī

Latvijas Leļļu teātris sācis biļešu tirdzniecību uz teātra izrādēm aprīlī, portālam Kulturasdiena.lv vēsta Leļļu teātra sabiedrisko attiecību vadītāja Ieviņa Ancena.Leļļu teātris ir gandarīts: biļetes uz jauniestudējuma Joka pēc alfabēts pirmizrādi, kas notiks 24. martā, ir pilnībā izpārdotas, savukārt uz nākamo izrādi, kas būs skatāma 29.

martā, pieejamas vairs tikai dažas. Taču jau šobrīd sākusies biļešu iepriekšpārdošana uz Leļļu teātra izrādēm aprīlī, un Joka pēc alfabēts aprīļa repertuārā iekļauts trīs reizes - 7., 19. un 29. aprīlī. Uz Indras Sproģes jautrās grāmatiņas dramatizējumu Vijas Blūzmas režijā aicināti bērni no trīs gadu vecuma. Visus 33 latviešu alfabēta burtus apspēlēs Leļļu teātra aktieri Anrijs Sirmais, Dace Vītola un Santa Didžus, uzburot visdažādākos tēlus, mazajiem pierādot, ka mācīties var būt arī viegli un jautri.Izrādē izmantota Renāra Kaupera populārā dziesmiņa Joka pēc alfabēts, kuru ar autora laipnu ieteikumu izrādes vajadzībām papildinājis un aranžējis komponists Valts Pūce.Joka pēc alfabēts ir tikai viens no trim jauniestudējumiem, kam martā gaidāma pirmizrāde. Jau no 3. marta Lielajā zālē būs skatāma izrāde Brālītis un Karlsons, kas dzīvo uz jumta krievu trupā (režisors-inscenētājs Kārlis Auškāps), savukārt 16. martā Lielajā zālē pirmizrādi piedzīvos režisora Ivara Lūša veidotais provokatīvais iestudējums Neaiztiec mani!, kas būs adresēts jauniešiem no 16 gadu vecuma. Šopavasar Latvijas Leļļu teātris atjauno tradīciju, skolēnu brīvdienās izrādes repertuārā iekļaujot arī darbdienu vakaros plkst. 18:30. Tā 13. martā tiks piedāvāta izrāde Zaķīšu pirtiņa, 14. martā - Palle viens pats pasaulē un 15. martā - Kas dzīvo rotaļkastē...?.

Uz visām izrādēm biļetes nopērkamas Biļešu paradīzes tirdzniecības vietās, internetā un Leļļu teātra kasē.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mūžībā devies mākslinieks Raimonds Gabaliņš

Mūžībā aizgājis tēlnieks, gleznotājs, pedagogs Raimonds Gabaliņš (07.05.1949.- 02.05.2024.). Atvadīšanās no mākslinieka notiks 2024. gada 11. maijā plkst. 13.00, Limbiķu kapos, Grobiņas pagast...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja