Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Ābols: Spēles plāns paliks nemainīgs

Latvijas hokeja izlases galvenā trenera palīgs Artis Ābols pirms pasaules čempionāta grupas turnīra priekšpēdējās spēles ar Dāniju norādīja, ka prasības pret spēlētājiem paliks nemainīgas.

"Spēles plāns mums ir viens – blīva viduszona, organizēta spēle aizsardzībā un izvairīšanās no noraidījumiem. Tieši pēdējā nosacījuma neievērošana bija viens no galvenajiem iemesliem zaudējumam Norvēģijai. Centāmies saasināt spēli, sapelnījām noraidījumus un pretinieks to visu uztvēra tikai ar smaidu."

Treneri neesot devuši norādījumu provocēt norvēģus. "Vismaz man nekas tāds nebija zināms. Pirms spēles ar Čehiju gan Teds (galvenais treneris Nolans) teica, ka vajagot pamēģināt pretinieku nedaudz izsist no līdzsvara."

Vārtus sargās Edgars Masaļskis. Spēlei pieteikti septiņi aizsargi, bet vai visi spēlēs, parādīs mača gaita. Iesākumā malā paliks uzbrucējs Andris Džeriņš. Komanda esot informēta par to, ka uzvara pamatlaikā principā garantē šajā pasaules čempionātā 9. vietu.

Latvijas un Dānijas spēles sākums pirmdien pulksten 17.15 pēc Latvijas laika.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Moldovas trauksmes zvans

Iepriekšējās nedēļas nogalē Moldovā notikušajā referendumā par atbalstu valsts kursam uz integrāciju Eiropas Savienībā vārda tiešā nozīmē pēdējā brīdī uzvaru ar 11,6 tūkstošu balsu pārsvar...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē