Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Bundžu Jānis: Vecmeitas sindroms

Vai zinājāt, kas ir KKK? Prātā nāk briesmīgā rasistu organizācija kluk-kluk-klanis Savienotajās Valstīs, kas sendienās nešpetni izdarījās ar tumšādainajiem tautasbrāļiem. Bet lai nu amerikānieši paliek ar savām problēmām. Vēl jo vairāk, ka tā ir NEPAREIZA atbilde.PAREIZO atbildi jāskata šīs dienas aktualitāšu kontekstā.

Lai cik garlaicīgi tas neliktos, tuvojas Valsts prezidenta vēlēšanas. Latviju stūrējošā koalīcija uzsvērusi vis-vis-vissvarīgāko šai lietā - un tas ir Kopējs Koalīcijas Kandidāts (KKK). Visi piekrīt un stumda cits citu kopējo lēmumu pieņemt maksimāli ātri. Kāds tad būtu KKK? Skaidrs, ka tam jāiemieso visas labākās latviešu un drusku arī citu tautu īpašības, spožs intelekts un lielisks torss. Kaut kas pa vidu starp Bondaru, Levitu, Kalnieti, Auziņu, Riekstiņu, Kūtri, Pabriku, 18 ZZS kandidātiem un drusciņu no Nila Ušakova. Eņģelis. Krišjānis Barons savāc savas lapiņas un brauc atpakaļ uz Struteli.Protams, pirms KKK izvēles ir notikusi masveidīga un visuresoša konsultēšanās ar tautu. Daži iedzīvojušies kakla skriemeļu iekaisumā, kas radies, sparīgi un nepārtraukti mājot ar galvu par visiem tautas izteiktajiem priekšlikumiem. Tie noteikti tiks ņemti vērā, sintezējot KKK. Savukārt, lai visu pieslīpētu un izbuktētu, īsti gatavs izrādei KKK būs tikai pēdējās formālās izvirzīšanas dienas - 25.maija - pusnaktī. Tā kā nav skaidrs, kurai pusnaktij - tai, kura minētajā datumā sākas vai kura beidzas -, attiecīgi noformēta un uguņota (uguņošanu apmaksās Vešņakova kungs) procedūra notiks divas pusnaktis pēc kārtas. Tiešraides, emocijas, sajūsmas asaras un Saule, Pērkons, Daugava… parādās KKK iestērķelētā smokingā ar trim karodziņa emblēmām pie krūtīm - ar ragiem uz augšu, uz leju un sūnās. Lai visiem tiek, nav žēl. Dažu nekulturālo bļāvieni un replikas žēli izdziest piekrišanas manifestācijā. Finālā KKK savicina spārnus, uzlido uz Saeimas jumta, no kurienes, bišu zumoņas bekvokālam piedziedot, teic iedvesmojošu runu. Oponenti uz mutes.Tā vajadzētu būt. Diemžēl pazīmes liecina, ka tā nebūs. Vienkāršā iemesla dēļ, ka visām koalīcijas partijām piemīt vecmeitas (vai vecpuiša) sindroms. Ir liela, stūrgalvīga gribēšana dabūt to SAVU ideālo KKK un ne grama mazāk, bet traki neērti pirmajiem nosaukt. Tā nu vieni (Vienotība) saka, lai tie otrie (ZZS) pasaka pirmie, tad viņi arī tūlīt. Tie otrie savukārt nekādi nevar izvēlēties no saviem n brūtgāniem. Gaidīs 11.maiju, paskatīsies, ko kurš sastrādājis 1., 4., 8., 9.maija vai kādā citā maija dienā, un tad izlems. Vīrs un Brigmanis! Bet tikai tad, ja viņi būs pirmie, nevis otrie. Trešie (NA) nepacietīgi gaidot, kad teiks pirmie divi… un tad jau viņi arī naigi vien.Laiks iet, ballē pēdējās dejas, bet izvēles nav. Noteikts, ka tukšā mājās iet nevar. KKK arvien nav uzlūgts. Lampas dziest, sadale beidzas, kluba vadītāja dzen ārā, jāķer, kas patrāpās. Piemēram, visu laiku un tautu teicamnieks Gunārs Kūtris (prezidenta amatam izvirzījusi No sirds Latvijai). Biogrāfija kā dimanta oliņa, ar ģīmi dubļos nav kritis. Nav mūsējais, bet labā ziņa - pārējie divi draugi arī tukšā. Jebkurā gadījumā viena lieta koalīcijas triumvirātam funkcionē lieliski - vienmēr var uzrādīt divus citus vainīgos. *ļoti neatkarīgs konsultants

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Drošība – aktualitāte Eiropā

Aizvadītajā nedēļā Strasbūrā noritēja Eiropas Parlamenta (EP) pirmā šī rudens sesija, un līdz ar to darbu ar pilnu jaudu ir sācis jūnijā ievēlētais EP sastāvs.

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē