Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +13 °C
Daļēji saulains
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Jerohomovičs: Starpgalaktiska mūķene pret ākstiem un bungu šovu

Ir zināmas visas 10 kompozīcijas un to izpildītāji, kas cīnīsies par iespēju pārstāvēt Latviju 57. ikgadējā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Sestdien, 14. janvārī, notikušajā nacionālās atlases otrajā pusfinālā skatītāju un žūrijas simpātijas iekaroja Elizabete Zagorska, Anmary, Roberts Pētersons, kā arī kolektīvi Triānas parks un Mad Show Boys.

Visi rādīja, ko spēj: Elizabete Zagorska sita bungas un sarīkoja uguns šovu, kurā sadega Ata Auzāna un Kārļa Streipa sacerētā dziesma, savukārt jokdaru ansamblis Mad Show Boys mēģināja smīdināt skatītājus, izpildot skaņdarbu, kura mūzika un vārdi samontēti no dažādu laiku pophitiem, - šādu ākstu lielajā Eirovīzijā īpaši daudz bija aptuveni pirms pieciem gadiem. Agnese Rakovska no grupas Triānas parks, kurai piedalīšanās Eirovīzijas atlasē ir kļuvusi par ikgadēju rituālu, šoreiz tēloja starpgalaktisku mūķeni.

Eirodziesmas nacionālās atlases fināls notiks 18. februārī. Izteiktu favorītu 10 pretendentu vidū nav, taču pēc pirmā pusfināla izskanēja viedoklis, ka «mazākais ļaunums» šajā kompānijā, iespējams, ir grupa PeR.

Eirovīzijas dziesmu konkurss Azerbaidžānas galvaspilsētā Baku notiks no 22. līdz 26. maijam, un tajā piedalīsies 42 valstis.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Moldovas trauksmes zvans

Iepriekšējās nedēļas nogalē Moldovā notikušajā referendumā par atbalstu valsts kursam uz integrāciju Eiropas Savienībā vārda tiešā nozīmē pēdējā brīdī uzvaru ar 11,6 tūkstošu balsu pārsvar...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē