Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +13 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Līdzjutēji: Cerība mirst pēdējā

Neraugoties uz vājo sezonas sākumu un zemo vietu turnīra tabulā, Rīgas Dinamo komanda tomēr vēl saglabā itin labas izredzes piekto pavasari pēc kārtas piedalīties_ play-off turnīrā, uzskata vairāki portāla Diena.lv_ aptaujātie kluba līdzjutēji.

"Nedomāju, ka tā starpība līdz mūsu konferences astotajai komandai ir tik milzīga, [Rīgas Dinamo no play-off zonas atpaliek septiņus punktus - aut.] ka izredžu vairāk nebūtu. Tas, ko personīgi es vēlos redzēt, ir vairāk gūtu vārtu un savu iespēju realizācija, īpaši jau Arēnā," portālam atzina Guntis. Hokeja līdzjutējs ar teju 30 gadu stāžu arīdzan pauda prieku, ka Rīgas Dinamo komandu nu vadīs pašmāju treneris, kas varētu pozitīvi atsaukties uz jauno hokejistu izredzēm laukumā doties biežāk.

Līdzīgu viedokli pauda Sergejs, kurš dinamiešus jau otro sezonu atbalstot katrā mājas spēlē. "Šosezon esam ļoti palaidušies aizsardzībā, bet paši iemest nevaram. Skumji skatīties uz komandu bija pēdējā mačā pret Minsku, bezcerīgums bija jūtams pat skatītāju vietās. Ļoti pietrūkst tāda līdera un komandas vilcēja, kāds iepriekšējos gadus bija Sandis Ozoliņš. Kas attiecas uz izredzēm iekļūt izslēgšanas spēlēs - nekas vēl nav beidzies, cerība mirst pēdējā! Galu galā, sezona taču vēl nav pat pusē, vai ne?" retoriski vaicā Dinamo atbalstītājs. 

Kā ziņots, a/s Dinamo Rīga vadība pirmdien nolēma pārtraukt darba attiecības ar līdzšinējo komandas galveno treneri Peku Rautakallio, par viņa vietas izpildītāju ieceļot līdzšinējo trenera palīgu Arti Ābolu. Aizvadītajās 24 spēlēs Dinamo izcīnījuši tikai astoņas uzvaras, ar 23 punktiem ieņemot 13.vietu Rietumu konferencē. KHL regulārais čempionāts atsāksies 14.novembrī, kad rīdzinieki savā laukumā uzņems Laura Dārziņa pārstāvēto Kazaņas Ak Bars. Pavisam tajā paredzētas 52 spēles - pa 26 savā laukumā un izbraukumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Par pārvaldības kvalitāti

Nesen laikrakstā Diena un citos medijos uzmanība bija pievērsta Nobela prēmiju piešķiršanai. Saistībā ar pētījumu, kas saņēmis Nobela prēmiju ekonomikā, tika uzsvērta pārvaldības loma valsts attīst...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē