Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 23. septembris
Vanda, Veneranda, Venija

Nerips: Lielbritānija pasniedza iespējas uz paplātes, mēs tās nepaņēmām

Cīņa par atlēkušajām bumbām un vieglo punktu nerealizēšana – divus galvenos iemeslus zaudējumam Lielbritānijai svarīgā Eiropas čempionāta priekšsacīkšu spēlē nosauca Latvijas Sieviešu basketbola valstsvienības galvenais treneris Aigars Nerips.

“Spēles sākumā aizmetām garām daudz vieglos punktus. Viņas pasniedza uz paplātes, bet mēs nepaņēmām. Tas daudz ko izšķir,” neapmierināts ar neizmantotajām iespējām bija treneris Nerips. Viņaprāt, daudz lielāku pienesumu rezultātā jādod garajām spēlētājām. “Aijai [Brumermanei] kā pamatspēlētājai nevar būt divi vai četri punkti spēlē. Jābūt drošākai, jāuzņemas iniciatīva. Pretī viņai bija kluba biedrene – Aija viņu labi pazīst. Lūdzu, izmanto šos savus trumpīšus!”

Protams, izšķirošais faktors spēlē bija cīņa par atlēkušajām bumbām, kur pretiniecēm bija nospiedošs pārsvars. “Arī mazajiem jāvāc bumbas, ne tikai lielajiem. Zaudējums par divdesmit bumbām, bieži vien vienkāršās situācijās bumbu nepaņēmām. To nevar iemācīt vai piespiest darīt īsā laika sprīdī. Pārbaudes spēlēs par to tika nepārtraukti runāts, par to runājam arī tagad, bet tas ir mūsu lielais robs,” atzina treneris. To apzinās arī pretinieces, kuras ļoti aktīvi un agresīvi dodas pēc katras atlēkušās bumbas.

Pirmdien priekšsacīkšu izšķirošajā spēlē jātiekas ar Serbiju. “Uzdevums ir izpildāms. Augumi serbietēm pretī ir tādi paši kā mums. Viņas spēlē ļoti individuāli. Dievs mums devis iespēju ar uzvaru pēdējā spēlē tikt tālāk. Jāprot to izmantot,” sacīja treneris.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē