Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +13 °C
Apmācies
Otrdiena, 22. oktobris
Irīda, Īrisa, Airisa

Rīgas dome: Planšetdatorus izmanto Rīgas satiksmes kontrolieri

Iegādātos 23 planšetdatorus izmanto Rīgas satiksmes kontrolieri, lai varētu piemērot līgumsodus par braukšanu bez biļetes, portālu Diena.lv informēja Rīgas domē. 

Portāls pietiek.com vēstīja, ka pašvaldības uzņēmums Rīgas satiksme iegādājies planšetdatorus, atsaucoties uz noslēgtā līguma slepenību, uzņēmuma vadītājs Leons Bemhens atsakās atklāt šī iepirkuma izmaksas.

Rīgas dome norādīja, ka planšetdatori vajadzīgi, lai varētu piekļūt nepieciešamajai datu bāzei. "Turklāt, atšķirībā no Izglītības departamenta pirkuma, šie planšetdatori nav dārgie Apple iPad, bet gan vidējas cenas darba ierīces," teikts Rīgas domes paziņojumā.

Cik tieši Rīgas satiksmei izmaksā šo planšetdatoru noma, uzņēmuma vadītājs L.Bemhens atsacījās izpaust pietiek.com, atsaucoties uz to, ka publiskot nomas cenu Rīgas satiksmei liedzot noslēgtā līguma nosacījumi.

"Noslēdzot nomas līgumu, līdzēji vienojušies tā nosacījumus neizpaust trešajām personām, jo nomas maksas apmēram iznomātājs noteicis komercnoslēpuma statusu. Konfidencialitātes atrunas iekļaušana līguma noteikumos nav aizliegta saskaņā ar spēkā esošajiem normatīvajiem aktiem," šādu oficiālo skaidrojumu portālam iepriekš sniedza pašvaldības uzņēmums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Par pārvaldības kvalitāti

Nesen laikrakstā Diena un citos medijos uzmanība bija pievērsta Nobela prēmiju piešķiršanai. Saistībā ar pētījumu, kas saņēmis Nobela prēmiju ekonomikā, tika uzsvērta pārvaldības loma valsts attīst...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē