Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 29. aprīlis
Raimonds, Laine, Vilnis

Skujiņš un Ņesterovs pagaidām atturīgi komentāros par savu darbību LTV valdē

Šovakar ar Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) lēmumu Latvijas Televīzijas (LTV) valdē ieceltie locekļi Māris Skujiņš un Sergejs Ņesterovs bija apmierināti ar padomes lēmumu, bet atturīgi komentēja savu nākotnes darbību valdē.

Vienīgi Skujiņš aģentūrai LETA atzina, ka pirmais uzdevums LTV valdes locekļa amatā būs iepazīties ar uzņēmumu un tā darbiniekiem, savukārt ilgtermiņa plāni ir saistīti ar sabiedriskā medija izveidi un tā attīstību.

Vaicāts, kāda ir viņa vīzija par vienu no valdes locekļa atbildības jomām - finansēm -, viņš norādīja, ka šīs jomas kontekstā būs jāvērtē, kas ir sabiedriskais labums un kā tiek sadalīti līdzekļi.

Savukārt Ņesterovs šovakar vēl nevēlējās atklāt savu vīziju par darbu LTV valdē, taču viņš pauda prieku, ka ir ievēlēts valdē, un darbu LTV redz kā lielu izaicinājumu.

Jau ziņots, ka par LTV valdes priekšsēdētāju iecelts Ivars Belte, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja Nacionālās elektronisko plašsaziņas līdzekļu padomes (NEPLP) priekšsēdētājs Ainars Dimants.

Vienlaikus par valdes locekli finanšu un tehnoloģiju jautājumos iecelts Skujiņš un par valdes locekli programmas attīstības jautājumos - Ņesterovs.

Kā stāstīja Dimants, par Beltes kandidatūru balsoja trīs NEPLP locekļi, par Ņesterovu - četri, bet par Skujiņu balsis dalījušās divi pret divi, tādēļ Dimants izmantojis savas tiesības kā NEPLP priekšsēdētājs un nobalsojis par Skujiņu.
Kā ziņots, NEPLP locekle un priekšsēdētājas vietniece Aija Dulevska sēdē, kur balsoja par jauno valdi, nepiedalījās, atsaucoties uz bažām par Beltes pagātni mediju firmas "Baltijas mediju alianse" (BMA) vadītāja amatā, kad, viņasprāt, notikuši darījumi ar nezināmas izcelsmes naudu starp BMA Latvijā un kompānijas filiāli Lielbritānijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē