Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Ziedonis Caune: Ir jādara viss, lai uzlabotu satiksmes drošību

Izvērtējot pēdējā laika notikumus, Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune aicinās aktivizēt jautājumu par satiksmes drošību, veidojot īpašas lekcijas un sagatavojot izdales materiālus.
"Mūsu pienākums ir rūpēties par nākotni un mūsu nākotne ir bērni!" uzsver Ziedonis Caune.

Novada domes priekšsēdētājs uzsver, ka nekas satiksmes drošības jautājumos neatrisināsies pats no sevis un mēs nedrīkstam vēl gaidīt, kad aktivizēt bērnu informētību par drošību uz ceļa. Lai to sasniegtu,
pēc iespējas ātrāk tiks aktivizētas lekcijas skolās, kuras vadīs atbildīgo institūciju pārstāvji, kā arī tiks izskatīta iespēja pievērst pastiprinātu uzmanību atstarotāju jautājumam.

"Ir ļoti svarīgi bērniem izskaidrot atstarotāju nozīmi un uzvedību uz ceļa, jo šobrīd par šo jautājumu netiek aktīvi diskutēts," turpina Ziedonis Caune.

Jelgavas novada domes priekšsēdētājs uzskata, ka mīlestībai ir jābūt pret katru - pret ģimeni, draugiem, kaimiņiem un garāmgājējiem, un to mēs varam pierādīt rūpējoties.

"Satiksmes drošība un tās uzlabošana ir ļoti aktuāls jautājums katram Latvijas iedzīvotājam, tāpēc par to ir jārunā atkārtoti un pastiprināti. Mēs darīsim visu iespējamo, lai novada iedzīvotāji dzīvotu drošībā un būtu informēti par dažādiem nepieciešamajiem drošības pasākumiem," informē Jelgavas novada domes priekšsēdētājs Ziedonis Caune.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Dzīvei reģionos trūkst lobija

Latvijas galvaspilsētā un tās tuvumā iedzīvotāju labklājība ir augstāka un biznesa dinamika – intensīvāka nekā attālākajās pašvaldībās.

Budapešta izvēļu priekšā

Līdztekus Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanām, kuras norisināsies no 6. līdz 9. jūnijam un kurās vērā ņemami panākumi tiek prognozēti labējiem un arī eiroskeptiskas ievirzes politiskajiem sp...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē