Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

ZZS: Līdzšinējai budžeta sagatavošanas praksei ir jāmainās

Līdzšinējai budžeta sagatavošanas praksei ir jāmainās, uzskata Zaļo un zemnieku savienība (ZZS). Tādēļ frakcijas deputāti aicinājuši Ministru prezidentu Valdi Dombrovski uz pārrunām par Vidēja termiņa makroekonomisko rādītāju prognožu 2014., 2015. un 2016.gadam, ieņēmumu prognožu un vispārējās valdības budžeta finansiālās bilances apstiprināšanu, kā arī jaunās politikas iniciatīvām  2014., 2015. un 2016.gadam, portālu Diena.lv informēja savienībā.

"Valdībai ir jāņem vērā arī pašvaldību intereses, gan gatavojot jaunu nodokļu politiku, gan plānojot jaunas politikas iniciatīvas un pārējos ikvienam iedzīvotājam būtiskos jautājumus," teikts ZZS paziņojumā.

ZZS uzskata, ka ir būtiska savlaicīga parlamenta iesaiste vidēja termiņa budžeta sagatavošanas procesā, tāpēc šādai sarunai ir jānotiek pēc iespējas ātrāk, vēl pirms jautājums ir apstiprināts valdībā.

ZZS frakcija atgādina, ka 2012.gada 29.februārī ZZS un valdības vadītājs, vienojoties par turpmāku sadarbību nacionālo interešu aizstāvībai, noslēdza vienošanos Par sadarbību Latvijas nacionālo interešu īstenošanai Eiropas Savienībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē