Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Latvijas basketbola izlase izbraukumā atzīst Serbijas pārākumu

Latvijas vīriešu basketbola izlase pirmdien Serbijas pilsētā Vršacā cieta trešo zaudējumu pārbaudes spēlēs pēc kārtas, šoreiz ar 68:91 piekāpjoties spēcīgajiem Serbijas basketbolistiem. Trešdienas abas komandas sacenstīsies vēlreiz.

Rezultatīvākais Latvijas izlasē bija Mareks Mejeris (14 punkti), bet Edgars Jeromanovs pievienoja 12. Mačs tika aizvadīts bez skatītāju klātbūtnes.

Izlases galvenais treneris Ainars Bagatskis pēc spēles atzina, ka izlase sākusi pārāk mierīgi, pat bikli: „Aizsardzībā pārāk respektējām pretinieku skanīgos vārdus un mājinieki to tūlīt izmantoja, pirmajā ceturtdaļā mezdami trīspunktniekus ar 60% precizitāti. Kad iespēlējāmies, aizsardzība uzlabojās un uzbrukums kļuva vēl kustīgāks. Kopumā aina bija labākā, nekā pirmajās spēlēs ar Melnkalni, tiesa, joprojām neapmierina tas, kā realizējam savas iespējas. Pārāk bieži gadās tehniskais brāķis - pieļāvām 20 kļūdas, bet katra paviršība cīņā ar tik meistarīgiem pretiniekiem maksā ļoti dārgi.”

„Pret spēlētājiem nav pretenziju par pašatdevi un cīņassparu, taču kvalitātes ziņā daudzi vēl ir patālu no labākās sportiskās formas. Un tas ir tikai loģiski, jo līdz oficiālajiem mačiem mums vēl ir trīs nedēļas laika. Otrdien trenēsimies, trešdien tepat Vršacā spēlēsim ar Serbijas komandu skatītāju klātbūtnē. Centīsimies ņemt vērā gūto mācību," Bagatskis citēts Latvijas Basketbola savienības interneta mājas lapā.

Latvijas izlasei līdz Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīram, kas sāksies augusta vidū, atlicis aizvadīt četras pārbaudes spēles - trešdien vēlreiz spēlēsim ar serbiem, bet augusta sākumā Gdiņā pārbaudes turnīrs ar Melnkalnes, Itālijas un Polijas piedalīšanos.



Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi