Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

airBaltic ievieš mobilo reģistrāciju

Latvijas nacionālā aviosabiedrība airBaltic ieviesusi iespēju klientiem reģistrēties lidojumam ar mobilajām ierīcēm, vēsta uzņēmuma pārstāvis Jānis Vanags.

„Mūsu mērķis ir nepārtraukti uzlabot pakalpojumus, ko mēs sniedzam saviem pasažieriem, kuri ceļo uz/no 60 galamērķiem Eiropā, Tuvajos Austrumos, Krievijā un NVS. Izmantojot mobilo reģistrāciju, mūsu klienti var samazināt lidostā pavadāmo laiku. Ja visi pasažieri lidojumiem izmantotu mobilo reģistrāciju un reģistrāciju internetā, viņi visi kopā ietaupītu līdz pat 100 miljoniem minūšu gadā,” stāsta airBaltic pārdošanas un mārketinga vecākais viceprezidents Mihaels Grimme.

Mobilā reģistrācija pašlaik ir pieejama airBaltic reisiem no Rīgas, Bergenas, Billundas, Budapeštas, Diseldorfas, Helsinkiem, Lapēnrantas, Londonas, Maskavas, (Domodedovas), Nicas, Oslo, Oulu, Parīzes, Tallinas, Tamperes, Turku, Vāsas and Vīnes.

Mobilā reģistrācija visiem nākamās dienas reisiem sākas iepriekšējās dienas plkst. 12.00 (pēc vietējā laika) un tiek pārtraukta aptuveni 90 minūtes pirms izlidošanas.

Mobilās reģistrācijas pakalpojums ir pieejams visās mobilajās ierīcēs, ievadot mobilajā interneta pārlūkprogrammā adresi airBalticMobi.com vai izmantojot airBaltic lietojumprogrammu savā iPhone vai iPad ierīcē.

airBaltic apkalpo vairāk nekā 60 galamērķus no savas mītnes bāzes Rīgā, Latvijā. No katra šī galamērķa airBaltic piedāvā savienojumus caur Ziemeļu tranzītmezglu Rīgā uz savu tīklu, kas aptver Eiropu, Skandināviju, Krieviju, NVS un Tuvos Austrumus.

AS Air Baltic Corporation dibināta 1995. gadā un tās galvenais akcionārs ir Latvijas valsts ar 99.8% akciju. aviokompānijas flotē ir trīsdesmit četras lidmašīnas - sešas Boeing 737-500, astoņas Boeing 737-300, divas Boeing 757-200, desmit Fokker 50, un astoņas Bombardier Q400Next Gen.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses