Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Tele2 samazinās SIM karšu iepakojumā izmantoto plastmasas apjomu par 1 tonnu

Tele2 ir pirmais mobilo sakaru operators Latvijā, kas, rūpējoties par apkārtējo vidi, uz pusi samazinās SIM karšu plastmasas ietvaru jeb iepakojuma izmēru. Šis lēmums ļaus samazināt plastmasas daudzumu, kas tiek izmantots SIM karšu ražošanā, par aptuveni 50% jeb vairāk nekā 1 tonnu gadā. Jāatzīmē, ka katru gadu uzņēmums klientiem izsniedz aptuveni pusmiljonu jaunu SIM karšu, kas šobrīd ir ievietotas vizītkaršu izmēra plastmasas ietvarā.

"Gadu no gada pilnveidojas uzņēmēju un sabiedrības izpratne par korporatīvās sociālās atbildības un ilgtspējas jautājumiem. Arī mums vides faktoru integrēšana darbībā ir kļuvusi par ikdienu, ieviešot ilgtspējīgus risinājumus, lai samazinātu enerģijas patēriņu mobilo sakaru bāzes staciju darbināšanā, nodrošinātu alternatīvus atjaunojamās enerģijas avotus, veicot izglītojošo darbu sabiedrībā, lai samazinātu viedierīču negatīvo ietekmi uz cilvēkiem, kā arī samazinot klientiem nosūtīto papīra rēķinu apjomu par aptuveni pustonnu gadā un citas iniciatīvas," saka Tele2 valdes priekšsēdētājs Valdis Vancovičs.

Kā atzīst uzņēmumā, plānots, ka SIM kartes samazinātajā iepakojumā klientiem būs pieejamas no šī gada pēdējā ceturkšņa.

Tele2 AB grupa ir pirmais mobilo sakaru operators Ziemeļeiropā un Baltijā, kas savā pamatdarbībā ir klimatneitrāls.Tele2 iepērk 100% atjaunojamo enerģiju un kompensē atlikušās siltumnīcefekta gāzu emisijas, kas saistītas, piemēram, ar uzņēmuma automašīnām. Tele2 iepērk Latvijā ražotu elektroenerģiju no 100% atjaunojamajiem energoresursiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses