Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Aicina uz seminaru par kreatīvo pārdošanu

Latvijas Uzņēmējdarbības Attīstības Centrs (LUAC) trešdien, 7. decembrī, aicina uzņēmumu pārstāvjus apmeklēt semināru par kreatīvo pārdošanu, ko vadīs psihologs Jānis Roze.

Seminārā tiks apskatīti tādi jautājumi kā tas, kā veidot ilgtspējīgu organizāciju, attīstot jaunu, radošu domāšanu, attieksmi pret sevi un klientiem, tādā veidā virzot uzņēmumu uz arvien jauniem panākumu pilniem attīstības etapiem. Šajā seminārā būs iespēja uzzināt vairāk par pārdošanas lomu organizācijas ilgtspējībā – no pārdevēju profesionālās kompetences ir atkarīgi arī organizācijas panākumi.

Jānis Roze stāstīs par paņēmieniem pozitīvu attiecību izveidē ar klientiem, lojālu klientu veidošanā, ko darīt ar klientiem, ar kuriem grūti komunicēt un citiem būtiskiem jautājumiem, kas spēs atvieglot turpmāko darbu.

„Šāda veida seminārs ir ļoti laba iespēja paskatīties uz savu un citu uzņēmējdarbību no malas, saprast kur uzņēmums atrodas šobrīd un uzzināt kā veidot turpmāko darbību. LUAC iesaka šo semināru noklausīties visiem, kas ir saistīti ar uzņēmējdarbību un vēlas ieskatīties attīstības iespējās,” norāda LUAC projektu vadītājs Kaspars Vītoliņš.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses