Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Labdarības akcija Ēd un ziedo sniegs atbalstu 5 gadīgai mazulītei

Šī gada 13.oktobrī notiks jau trešā labdarības akcija “Ēd un ziedo”, ko īsteno blogeris Rojs jeb “Pipars”. Šajā rudenī labdarības akcijā par ziedojumiem atbalstu sniegs 5 gadus vecās mazulītes Betijas rehabilitācijai centrā POGA.

Blogeris Rojs jeb “Pipars” labdarības akciju “Ēd un ziedo” aizsāka 2018. gada rudenī, aicinot ikvienu baudīt īpašo kafejnīcas „Lielais Kristaps” “Piparburgeri”, no kura 1 EUR tika ziedots Markusa atbalstam. Savukārt šī gada marta mēnesī Pipars aicināja visus doties uz MUNCH Barbecue, lai vāktu līdzekļus dvīņu brālīšu rehabilitācijai centrā POGA. Aicinājumam atsaucās prāvs atbalstītāju pulks, kas pamudinājis idejas autoru labdarības akciju turpināt arī rudenī.

Šoreiz labdarības akcija “Ēd un ziedo” aicina izvēlēties jaunatvērtās maiznīcas “Laba maize” gardo, lielo picu, no kuras 1 EUR tiks ziedots 5 gadus vecās Betijas rehabilitācijai.

Betijas stāsts ir stāsts par lielu spēku, jo bērniņš, kurš pasaulē ierodas 11 nedēļas pirms noliktā laika, ir liels cīnītājs un viņam šajā pasaulē ir lieli plāni. Kaut arī ģimene ir ļoti daudz darījusi Betijas veselības uzlabošanā, mazulīte šobrīd pati nevar apsēsties, nerāpo un neceļas kājās, viņai nepieciešama liela vecāku uzmanība un gādība. Mazulīte ir ļoti pozitīva, draudzīga un smaidīga. Kā mamma saka: “Liela pļāpiņa ar sprogainiem matiem.” Betijai patīk grāmatas, īpaši lielā brāļa enciklopēdija par dzīvniekiem, puzles likšana un rotaļas ar lellēm. Vecāku sapnis ir, lai Betija pati pieceltos uz savām kājiņām. Lai tas notiktu, vajadzīgs laiks un līdzekļi, kas ģimenei šobrīd pietrūkst. Betijas rehabilitācijas kursa izmaksas ir 1760 eiro.

Lai palīdzētu Betijai pašai piecelties savās kājiņās, nāc uz maiznīcu “Laba maize” un izvēlies jebkuru picu! 1 EUR no katras pārdotās picas laika periodā no 13.oktobra plkst.13:00 līdz 13.novembra plkst.13:00, tiks ziedoti Betijas rehabilitācijai. Labdarības akciju atbalsta arī uzņēmums “Kafijas banka”, kuri katram, kurš iegādāsies “Laba pica” dāvanā, pasniegs gardu un karstu kafiju! “Laba maize” maiznīcu meklē Teikā, Apes ielā 7, Rīgā.

Jaunais blogeris Rojs jeb “Pipars” ir izlolojis netikai labdarības akcijas un ikgadējos vasaras izskaņas svētkus “Burgeru ballīte”, bet arī atvēris jaunu, ilgtspējīgu maiznīcu “Laba maize”,  kurā strādā īpaši cilvēki, kas cep īpašu maizi! Ik dienu tiek domāts par tiem, kuriem ir nepieciešams mūsu atbalsts. Mums ir svarīgs katrs no jums, jo tikai kopā mēs varam paveikt lielas un labas lietas!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Veselība

Vairāk Veselība


Dārza Diena

Vairāk Dārza Diena


Senioru Diena

Vairāk Senioru Diena


Dienas padomi

Vairāk Dienas padomi


Būve un interjers

Vairāk Būve un interjers


Cits

Vairāk Cits