Laika ziņas
Šodien
Apmācies

Cepti āboli

Cepti āboli ēdienu blogeres Andas Asares gaumē:

Lai uzceptu ābolus, vajag vien pašus ābolus un drusku cukura. Ja gribas izvirst – arī rozīnes, kanēli un putukrējumu vai saldējumu, ar ko pasniegt.

Uzsilda cepeškrāsni līdz 180-200 grādiem. Nomazgā ābolus, pārgriež uz pusēm un ar mazo karotīti izgrebj sēkliņas un to, ko neēd. Ābolu pusītes kārto cepamtraukā un katrā viducītī ieber tējkaroti vai divas ar cukuru, var iemest arī kādu rozīni.

Cep kādas 20 minūtes līdz āboli mīksti. Un ēd ar aukstu saldējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kustība ar brīvību būtībā

Rolands Andersons, kuram kapueira ir dzīvesveids, šajā brazīliešu cīņas mākslā jūtas kā mazliet paralēlā realitātē.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko