Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +5 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 26. novembris
Sebastians, Konrāds

Cepti āboli

Cepti āboli ēdienu blogeres Andas Asares gaumē:

Lai uzceptu ābolus, vajag vien pašus ābolus un drusku cukura. Ja gribas izvirst – arī rozīnes, kanēli un putukrējumu vai saldējumu, ar ko pasniegt.

Uzsilda cepeškrāsni līdz 180-200 grādiem. Nomazgā ābolus, pārgriež uz pusēm un ar mazo karotīti izgrebj sēkliņas un to, ko neēd. Ābolu pusītes kārto cepamtraukā un katrā viducītī ieber tējkaroti vai divas ar cukuru, var iemest arī kādu rozīni.

Cep kādas 20 minūtes līdz āboli mīksti. Un ēd ar aukstu saldējumu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kā uzglabāt un pasniegt sieru?

Laiku pa laikam nākas secināt, ka siers, ko esat nopirkuši lielākā daudzumā, stāvot ledusskapī, apvilcies ar zilganu pelējuma kārtiņu. Turklāt tas nebūt nav tas pelējums, kura dēļ slavējam rokforu...

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko