Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +6 °C
Viegls lietus
Piektdiena, 27. decembris
Inita, Elmārs, Helmārs

Klasiskais rasols

Klasiskā rasola recepte ikdienas un svētku galdam.

SASTĀVDAĻAS: 1 burciņa konservētu zaļo zirnīšu, 500 g doktordesas, 6 vārīti kartupeļi, 3 vārīti burkāni, 4 vārītas olas, 150 ml skābā krējuma, 150 ml majonēzes, sāls, sinepes, melnie pipari.

1. Sagriež kartupeļus, burkānus, gurķus, doktordesu un olas.

2. Visu liek vienā lielā bļodā.

3. Pievieno notecinātus konservētos zirnīšus.

4. Mazākā bļodā sajauc mērci no krējuma, majonēzes, pēc garšas pievienojot sinepes, sāli un svaigi maltus melnos piparus.

5. Mērci lej pāri lielās bļodas saturam un visu sajauc kārtīgi kopā.

6. Pirms pasniedz, ļauj pastāvēt vismaz 30 minūtes

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Sriracha – pikanto ēdienu kultūras simbols

Tiem, kam garšo ēdiens ar asumiņu, visdrīzāk virtuvē garšvielu un mērču klāstam pievienojusies pudele ar sarkano pildījumu un zaļo korķīti – Sriracha.

Interesanti

Vairāk Interesanti


Receptes

Vairāk Receptes


Dzīvnieki

Vairāk Dzīvnieki


Notikumi

Vairāk Notikumi


Cits

Vairāk Cits


Tehnoloģijas

Vairāk Tehnoloģijas


Zirnis joko

Vairāk Zirnis joko