Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā -1 °C
Skaidrs
Sestdiena, 20. aprīlis
Mirta, Ziedīte

Rīgā uzstāsies itāļu estrādes operas pārstāvji The Italian Tenors

Uz Atta Centre skatuves 28. aprīlī uzstāsies itāļu estrādes operas pārstāvji The Italian Tenors, informēja balticevents.info.

Itālijas tenori ir trio, ko veido vieni no Itālijas veiksmīgākajiem tenoriem Evanss Tonons, Sabino Gaita un Luka Sala. Mākslinieki Rīgā uzstāsies Baltijas koncerttūres ietvaros.

Muzikālās grupas jaunais albums iznāks 2022. gada nogalē un iezīmēs trio desmito darbības gadu. Tajā trio  paplašina repertuāru, iekļaujot slavenas dziesmas no dažādām valstīm, piemēram, meksikāņu dziesmu Besame Mucho, balādi Waltzing Matilda un citas. Itāļu tenorus šajā ceļojumā pavadīs itāļu grupa Babaarum.

Koncertprogrammā trio apvieno slavenas itāļu operu ārijas un estrādes dziesmas ar savām klasiskajām  balsīm un oriģinālo aranžējumu. Viņu repertuārā būs dziesmas The Love Theme no filmas Krusttēvs, Leonarda Koena Hallelujah, Time to Say Goodbye un citas.

Trio dalībnieks Sabino Gaita ir no Itālijas dienvidiem, taču jau agrā vecumā pārcēlies uz Milānu, lai studētu mūziku. Viņš spēlē saksofonu, klarneti un klavieres, kā arī labprāt raksta popdziesmas. Kad Sabino neuzstājas ar itāļu tenoriem, viņš sadarbojas ar Turīnas operteātri. 

Luka Sala ir studējis mūziku Milānā, kur iepazinās ar Sabino vietējā konservatorijā. Papildus dziedāšanai viņš spēlē flautu un raksta dziesmas daudziem slaveniem itāļu māksliniekiem.

Evanss Tonons studējis mūziku Londonā un Romā. Pirms pievienošanās The Italian Tenors viņš spēlēja vairākas galvenās lomas daudzos Itālijas operteātros. Viņš aizraujas ar visām skatuves mākslām un ir profesionāls aktieris, kas piedalās itāļu filmās, seriālos un šovos.

Biļetes pieejamas Biļešu servisa kasēs.

 

 

 

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja