Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 28. marts
Ginta, Gunda, Gunta

Rudenī Arēnā Rīga uzstāsies poproka grupa OneRepublic

Arēnā Rīga 14. novembrī uzstāsies ASV poproka grupa OneRepublic, informēja pasākuma organizatori.

Pirms sešiem gadiem atvadoties no skatītājiem, grupas līderis Raiens Teders teica šādus vārdus: "Es apsolu, ka tad, kad mums būs jauns albums, jauna tūre un jauns apģērbs, mēs atbrauksim uz Rīgu vēlreiz." Un viņš tur vārdu - pa šo laiku jau iznācis viens studijas albums, un nākamo plānots izdot šajā pavasarī. 

Grupu OneRepublic ASV pilsētā Kolorādospringsā 2002. gadā nodibināja bijušie skolasbiedri - solists, multiinstrumentālists un galvenais dziesmu autors Raiens Teders un ģitārists Zaks Filkinss. Pašreizējo sastāvu bez viņiem vēl veido ģitārists Drū Brauns, basists un čellists Brents Kacls, bundzinieks Edijs Fišers un taustiņistrumentālists Braiens Willets.

Grupa plašāk pazīstama kļuva pēc pieciem gadiem, kad producents Timbaland 2007. gada kompilāciju albumā iekļāva savu OneRepublic kompozīcijas Apologize versiju, kura drīz vien kļuva par slavenu hitu visā pasaulē. Dziesma 16 valstīs ierindojās pirmajā vietā, un ASV vien tika pārdotas vairāk nekā 6 miljoni tās kopiju. Apologize panākumi pievērsa uzmanību grupas debijas albumam Dreaming Out Loud, kurā bija arī tādi spilgti singli kā Stop and Stare, Say (All I Need) un Come Home.

2009. gadā iznākušais grupas albums Waking Up iepazīstināja ar hitiem All The Right Moves un Secrets. Savukārt trešajā albumā Native (2012) tiem pievienojās Counting Stars, Feel Again, If I Lose Myself un Something I Need.
Līdz ar 2016. gadā iznākušo albumu Oh My My iezīmējas grupas stilistikas maiņa no klasiskiem poproka hitiem uz daudzpusīgāku, žanriski bagātāku skanējumu. Rezultātā albums ar hitiem Wherever I Go, Kids un Let's Hurt Tonight sasniedza līdz šim visaugstāko, trešo, vietu Billboard topā. 

Jaunāko albumu Human paredzēts laist klajā šopavasar un tajā būšot iekļautas jau agrāk izskanējušās kompozīcijas Rescue Me un Wanted.

OneRepublic saņēmuši virkni atzinības balvu un to nomināciju, tai skaitā American Music Awards, Billboard Music Awards, World Music Awards un Grammy Awards. Raiens Teders sadarbībā ar Adeli un Teilori Sviftu saņēmis trīs Grammy balvas.

Otrdien, 3.martā, plkst. 11 Biļešu serviss klientiem ar speciālu kodu būs iespēja iegādāties biļetes par zemāku cenu.

Publiskā pārdošana sāksies piektdien, 6.martā, plkst. 11.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Mūzika

Vairāk Mūzika


Māksla

Vairāk Māksla


Teātris

Vairāk Teātris


Literatūra

Vairāk Literatūra


Kino/TV

Vairāk Kino/TV


Eksperti/Blogeri

Vairāk Eksperti/Blogeri


Intervijas

Vairāk Intervijas


Recenzijas

Vairāk Recenzijas


Grāmatas

Vairāk Grāmatas


Konkursi

Vairāk Konkursi


Ceļojumi

Vairāk Ceļojumi


KD Afiša

Vairāk KD Afiša


Deja

Vairāk Deja