Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +12 °C
Daļēji apmācies
Trešdiena, 23. oktobris
Daina, Dainida, Dainis

Dvarionas: Šī ir izceļama sezona

Aizvadītā bija ļoti spilgta un emocionāla sezona – ar jauno galveno treneri Rautakalio, ar daudzajiem leģionāriem, kuri gāja cauri Dinamo mašīnai un tomēr nespēja nostiprināties komandā. Šī ir izceļama sezona, portālam Diena.lv atzīst Radio SWH dīdžejs un hokeja fans Artis Dvarionas.

"Spilgts bija arī sezonas noslēgums – septiņu spēļu sērija ar saviem kritumiem un kāpumiem. Aizvadītā sezona man nozīmīga ir ar to, ka biju līdzi komandai divās izbraukuma spēlēs Sanktpēterburgā un Maskavā ar Spartak – izdevās uz visu to paskatīties no ķēķa puses, tas bija neaizmirstams piedzīvojums," sacīja Dvarionas.

"Esam startējuši arī veiksmīgāk, šai sezonai labāk derētu apzīmējums – spilgta. Iepriekš esam šo 1.kārtu izslēgšanas spēlēs pārvarējuši. Būsim godīgi – ja nebūtu atgadījusies traģēdija ar Lokomotiv, iekļūšana play-off būtu sarežģītāka. Šī sezona viesa cerības, ka nākamā varētu būt daudz veiksmīgāka," optimistiski nosaka Dvarionas.

Viņš atzīst, ka komanda play-off nav demonstrējusi pārāk stabilu spēli, bijuši atsevišķi hokejisti, kuri sērijas smagumu izvilkuši uz saviem pleciem. "Uzskatu, ka nākamsezon noteikti jānotur Hosa, jo Dinamo ir viņa komanda un viņš te atkal atplauka. Par Holtu man ir divējādas sajūtas – nedomāju, ka viņš būtu jānotur par katru cenu, tas atkarīgs no viņa apetītes jaunajā līgumā. Protams, ka vajadzētu noturēt Miķeli Rēdlihu, bet būsim reāli – tas nav reāli," teica dīdžejs.

Kā vēstīts, Rīgas Dinamo sestdien ar 0:2 Ņižņijnovgorodā piekāpās Torpedo komandai, play-off 1.kārtas sērijā zaudējot ar 3:4. Regulārajā turnīrā Rīgas komanda izcīnīja 79 punktus un ieņēma 7.vietu Rietumu konferencē.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Moldovas trauksmes zvans

Iepriekšējās nedēļas nogalē Moldovā notikušajā referendumā par atbalstu valsts kursam uz integrāciju Eiropas Savienībā vārda tiešā nozīmē pēdējā brīdī uzvaru ar 11,6 tūkstošu balsu pārsvar...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē