Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +11 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 21. oktobris
Severīns, Urzula

Ušakovs: Rīgai ir noderīga Austrumu Berlīnes pieredze pilsētvides uzlabošanā

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) šodien Berlīnē tikās ar Vācijas galvaspilsētas birģermeistaru Klausu Voveraitu. Rīgas mērs pēc tikšanās norādīja, ka no Austrumu Berlīnes pieredzes var mācīties arī Rīga, portālu Diena.lv informēja Rīgas domes sabiedrisko attiecību nodaļā.Abu galvaspilsētu vadītāji pārrunāja iespējas pieredzes apmaiņā jautājumos, kas saistīti ar dzīvojamā fonda renovāciju, pagalmu labiekārtošanu, iedzīvotājiem ērtas infrastruktūras izveidi un attīstību.

"Mums, protams, nav tik daudz naudas kā Vācijas galvaspilsētai, bet ļoti noderīga ir Austrumvācijas pieredze, tehniskie risinājumi, lai uzlabotu pilsētas vidi un cilvēku dzīves apstākļus," pauda N.Ušakovs.Rīgas domes priekšsēdētājs informēja K.Voveraitu par Rīgas gatavošanos Eiropas kultūras galvaspilsētas gada pasākumiem, kā arī uzaicināja Berlīnes birģermeistaru 2014.gadā apmeklēt Rīgu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Demokrātijas trauslums TM paspārnē

Pavisam klusi un mērķtiecīgi tieslietu ministres Ineses Lībiņas – Egneres ("Jaunā Vienotība") vadībā virzās slikts demokrātijas, varu dalīšanas un tiesiskuma precedents, par kuru tikpat klu...

Dienas komentārs

Vairāk Dienas komentārs


Latvijā

Vairāk Latvijā


Pasaulē

Vairāk Pasaulē