Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Sestdiena, 26. oktobris
Kaiva, Amanda, Amanta

Nesabojāt optimismu

Sapņot nav kaitīgi, taču, lai vēlāk nezaudētu pārāk daudz nervu šūniņu, svētīgāk ir dzīvot realitātē. Tiesa, labāk tādā, kas pildīta ar optimismu.

Nav pamata pārmest futbolistiem, kuri klusītēm tomēr tic, ka Latvijas valstsvienība spēj kvalificēties finālturnīram, lai gan pārāk reāli tas neizskatās. Taču neizskatījās arī pirms pieciem gadiem… Paraugoties tabulā, labāk būt optimistiem, lai gan priekšā vēl piecas grūtas spēles. Norakstīt izredzes allaž var paspēt.

Drīzāk būtu pamats kritikai, ja katram spēlētājam iekšēji nebūtu mērķa nokļūt finālturnīrā DĀR. Vislabāk ceļš uz mērķi veicas, ja viss notiek vienoti un soli pa solim. Šķiet, to tagad var attiecināt uz Latvijas futbola izlasi. Un kas ir svarīgi, tā atgādina draudzīgu ģimeni (sen nav bijis jāklausās kāda pukstēšanā). Der atcerēties, ka arī pirms pieciem gadiem neba meistarība bija galvenais, kāpēc nokļuvām finālturnīrā Portugālē. Panākumu stūrakmeņi bija citi - saliedētība, disciplīna, līderu veiksmes.

Uz sapņiem dažkārt jāiet ļoti ilgi, un dalība finālturnīrā var arī nebūt šīs paaudzes jautājums. Lai tas tā tomēr nebūtu, mazāk jāsapņo, bet vēl vairāk jādomā, kā ar katru spēli kļūt stiprākiem, un izvairīties no iešanas atpakaļ vai mīņāšanās uz vietas.

Trešdien atbildes spēle ar Luksemburgu būs nopietns pārbaudījums. Ne tikai jāiegūst kārtējie punkti. Tas jāizdara ar vēl labāku spēli nekā izbraukumā, kas nebūt nebija sapņu kalngals. Lai gan dažam, kas neredzēja spēli, bet tikai rezultātu, tā varētu šķist.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Hokejs

Vairāk Hokejs


Basketbols

Vairāk Basketbols


Futbols

Vairāk Futbols


Teniss

Vairāk Teniss


Volejbols

Vairāk Volejbols


Motoru sports

Vairāk Motoru sports


Vieglatlētika

Vairāk Vieglatlētika


Riteņbraukšana

Vairāk Riteņbraukšana


Ziemas sports

Vairāk Ziemas sports


Citi

Vairāk Citi