Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +1 °C
Apmācies
Otrdiena, 19. marts
Jāzeps, Juzefa

Tūrisma uzņēmēji ir vīlušies valsts attieksmē

Ekonomikas doktore, Latvijas Universitātes un Vidzemes Augstskolas docētāja Aija van der Steina intervijā Andim Sedleniekam.

Top komentāri

Ansis
A
es šo tieksmi zinu kopš 90 gadiem , kad šīžagļu brandža no komunistu samazgām salīda mīkstos krēslos un uzskatīja, ka visi pārejie ir vergi un pat izprast negrib normalas demokrātiskas attiecības. Kropļi valsts pārvaldē saimieko tā pat kā padomijas veikalniece uzspļaujot visiem. Es pat pazīstu daudzus ierēdņus kas zaga Padomijā un zog kopā ar bērniem tagad un viņiem uzspļaut uz kopējo vidi, jo ir tikai šie kropļi. Nolādu!
Zenis
Z
Ne graša tiem, kas organizē grupas uz ārzemēm. Tā mēs tikai izvedam naudu ārpus valsts. Bet viesu namu un krogu īpašnieki varēt mazināt savu alkatību. Daudzviet citās Eiropas valstīs (nerunāju par Londonu vai Parīzi) šie pakalpojumi ir lētāki.
kas dārzā
k
Par naivumu jāmaksā. Reizēm dārgi. Lielākā vērtiba ir uzticība. Vai šai valstij drīkst uzticēties? Redzot nesodītās miljardu afēras 30 gadu garumā - cik jābūt stulbam, lai ticētu tam, ko stāsta vai sola? Katrs pats ir savas laimes kalējs! Domā par sevi, ne valsti!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Mainās klientu apkalpošana

Domāju, ka patlaban vien retais apšaubīs to, ka mākslīgais intelekts (MI) ir daudzu jomu nākotne. Pasaules pieredze rāda, ka tieši klientu apkalpošanā MI tiek ieviests ātri, saskatot gandrīz nei...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Intervijas

Vairāk Intervijas


Ražošana

Vairāk Ražošana


Karjera

Vairāk Karjera


Pasaulē

Vairāk Pasaulē


Īpašums

Vairāk Īpašums


Finanses

Vairāk Finanses